Pariuri sportive, gaming și casino

Revin derby-urile din Capitală! Ce s-a întâmplat ultima dată când s-au înfruntat Dinamo, Rapid și FCSB





Promovarea lui Dinamo aduce cu sine o adevărată sărbătoare în rândul fanilor fotbalului românesc. Nu doar suporterii “câinilor“ au motive să celebreze revenirea acestora în prim-plan, ci și susținătorii celorlalte echipe. Mai ales fanilor rivalelor bucureștene se bucură că vor avea ocazia să urmărească din nou, direct de pe stadion, sau din fața televizoarelor, derby-uri tari!

Ultima oară când Dinamo, Rapid și FCSB au fost în Liga 1 s-a întâmplat în sezonul 2021-2022, iar rezultatele au fost, pe alocuri, surprinzătoare. Lucrurile s-au schimbat, între timp, iar stagiunea 2023-2024 ar putea chiar să propună o luptă încinsă la titlu între două dintre cele trei cluburi bucureștene. Iată la ce se pot aștepta fanii, comparativ cu ultimul sezon în care cele trei s-au întâlnit în prima ligă!

Dinamo, Rapid și FCSB, din nou împreună în Liga 1!

FCSB este singurul club bucureștean care s-a aflat constant pe prima scenă a fotbalului românesc, în ultimii ani. Retrogradările succesive ale Rapidului, dar și problemele lui Dinamo, care i-au dus pe alb-roșii în Liga 2 la capătul stagiunii 2021-2022 în Liga 1 nu le-au permis fanilor să vadă prea multe confruntări între cele trei cluburi de legendă.

În 2021-2022, cele trei s-au întâlnit și s-au înregistrat următoarele rezultate:

FCSB – Dinamo 6-0 

Dinamo – FCSB 0-3

Dinamo – Rapid 1-1

Rapid – Dinamo 1-1

Rapid – Dinamo 3-1 (play-out)

Rapid – FCSB 1-0

FCSB – Rapid 3-1

Așadar, marea perdantă a acestor confruntări a fost Dinamo, care nu a reușit să câștige niciun derby dintre cele 5 meciuri disputate contra formațiilor din București. În sezonul 2023-2024, lucrurile nu promit că se vor schimba foarte mult, din acest punct de vedere. Deși au reușit să promoveze în prima ligă, “câinii“ au în continuare probleme financiare și nu vor porni favoriți în nicio confruntare bucureșteană.

În schimb, dacă ești fanul lor, poți să urmărești partidele și să joci la pariuri sportive pe meciuri live, dacă simți că evoluțiile sunt încurajatoare. Inclusiv meciurile din turneele de pregătire programate în această vară pot fi găsite în oferta pregătită de către bookmakeri. 

Se luptă Rapid cu FCSB  la titlu?

FCSB este din nou favorită la titlu, înaintea sezonului 2023-2024, însă roș-albaștrii au ratat deja ultimele opt tentative de a se clasa primii la finalul campionatului. Sub conducerea lui Elias Charalambous, Florinel Coman și colegii săi vor să dea lovitura, mai ales că CFR Cluj pare a fi într-o perioadă de reconstrucție, după plecarea lui Dan Petrescu.

Rapid vrea să facă investiții majore și, cu Adrian Mutu pe bancă, speră să ridice nivelul în noua stagiune și chiar să se lupte la titlu cu rivalii de la FCSB. Conducerea clubului din Giulești are planuri mari pe piața transferurilor, astfel că nu ar fi deloc surprinzător dacă alb-vișiniii și-ar depune candidatura la titlu.

În concluzie, pentru fani și pariori, deopotrivă, noua ediție a Ligii 1 vine cu meciuri foarte interesante și cu spectacol garantat pe teren și în tribune. Dacă îți place spectacolul competiției interne, urmărește îndeaproape partidele și situația din clasament și alege să mizezi în mod responsabil pe partidele echipelor tale preferate!

Sursa foto: Unsplash.com



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button