Crisul Chisineu-CrișLiga a 3-a

David Popa o lasă pe Crișul și se întoarce în fotbalul timișan, de această dată în tricoul lui Poli!





După o singură jumătate de an la Crișul Chișineu Criș, David Popa se întoarce în fotbalul timișan. În turul sezonului 2022-2023 a jucat pentru divizionara secundă din Dumbrăvița, pentru ca acum să semneze cu Poli Timișoara, echipă retrogradată în Liga a 3-a în această vară.

Originar din Aiud, David Popa (25 de ani) e crescut de Atletico Arad, dar la echipa de tineret a lui Birmingham s-a transferat de la UTA, cu care promovase în Liga a 3-a. Nu a reușit să se impună în Anglia și s-a întors în România, la UTA, pentru care a evoluat în două sezoane de Liga 2, 2017-2019, unde a prins 33 de jocuri și a marcat 8 goluri. În vara lui 2019, puternicul „vârf” a ajuns în Finlanda, unde a schimbat rapid trei echipe, Kajaani, OLS și Oulu. Din 2022, Popa s-a întors în țară și a ajuns în Liga 3, la Gloria Lunca Teuz Cermei, apoi a trecut la Dumbrăvița, unde nu s-a acomodat și a revenit în C8. La Crișul, a fost principalul marcator al echipei în play-offul Ligii a 3-a. Așadar, aiudeanul ajunge în „galeria” jucătorilor care îmbracă tricourile ambelor rivale din vest, UTA și Poli, ca și fostul său antrenor, de altfel, Dan Stupar.

David Popa va fi, astfel, adversar pentru divizionarele terțe arădene în sezonul ce vine. Pentru „alb-violeții” pregătiți de Paul Codrea au mai ajuns până acum, în această vară și Andrei Mura și Andrei Făgărășanu, ambii sosiți de la Ghiroda și Cristian Curescu (ex. Șimian).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button