UTA Arad

O parte dintre jucătorii la care a renunțat UTA – atractivi pentru alte grupări din Superligă, Keseru e pe lista lui Mititelu





Mircea Rednic nu face concesii când vine vorba despre lotul cu care va aborda sezonul 2023-2024 la UTA. Încă dinaintea barajului cu Gloria Buzău, experimentatul tehnician susținea că echipa sa nu mai poate ajunge în situația din această vară și a îmbrățișat politica salariilor reduse, cu bonusuri de performanță.

Claudiu Keseru este unul dintre fotbaliștii care nu mai pot câștiga 13 mii de euro pe lună, mai ales după ce a oferit în schimb. Fostul internațional a fost informat oficial despre acest lucru și în curând ar putea veni anunțul despărțirii de UTA. Acesta ar putea fi provocat și de o ofertă pe care atacantul de 36 de ani o are pe masă de la FC U Craiova. Site-ul 3minute.net susține că Adrian Mititelu și-l dorește pe Keseru pentru a-i face concurență lui Aurelian Chițu, oltenii mai avându-l în lot și pe tânărul basarabean, Vladislav Blănuță.

Arădenii s-au despărțit din timp și de Romario Benzar, care – se pare – este foarte aproape de a se întoarce lângă Gică Hagi, la campioana Farul Constanța. Interesant este că „Regele” a mai luat un fundaș dreapta la care au renunțat arădenii și anume Rolandas Baravykas, care și-a trecut în palmares titlul de campion al României.

Universitatea Cluj e un alt club care s-a bazat pe foști utiști și vorbim despre Ilie, Tescan, Hlistei, Purece și chiar Baravykas. De această dată, din informațiile noastre, „șepcile roșii” îi curtează insistent pe Marko Vukcevic și Desley Ubbink, fotbaliști cărora UTA nu le-a mai propus prelungirea contractelor.

8 comentarii

  1. Lumea superligii, circumspecta cu necunoscuții. Dai din întâmplare de unul bun și îl ia CFR sau Craiova.! Asa ca se merge pe,, reesapare” Respinsii unora, bucuria altora. Pana și Benzar cu un minim de prezente și aport zero, e luat de… campioana ! Asta o fi mirosit și Petre. Sunt la preț refuzații cu cifre mici. La UTA, o mișcare lentă, presupunem cu ceva valoare, la transferuri dictate și de baraj. Reținem curajul lui Rednic, care pe la Buzău ar fi zis ca de putea ii schimba pe toți. Și se tine de cuvânt. Mai curioși cred ca sunt cei vreo 10-12 jucători rămași, în așteptarea noilor colegi La rand și noi, cei cărora le este promis măcar o stagiune liniștită. Model rămâne SIBIUL, o grupare de refuzați, care joaca de placere.

    0
    0
    1. D_le Ionescu sa sti ca dumneata ai mare dreptate si trebuie sa ne stsbilizam si noi echipa si sa o facem omogena,rezultatele apar cand jocul este legat si jucatori se cunosc.Din pacate Sibiul nu are si nu va avea niciodata suporteri UT_ei deoarece le lipsec istoria.Va dau un exemplu acum aprox 38-40 de ani eram in galeria UT-ei aveam doua steaguri cu care mergeam la meciuri atat acasa cat si la
      majoritatea meciurilor din deplasare,un steag il fluturam eu iar al 2 lea pt alt coleg din galerie care nu avea iar la sfarsitul meciurilor il recuperam.Cred ca acest lucru spune ceva eu sat o mica farama din istoria UT_ei, marea istorie au scriso MARI JUCATORI SI PUBLICUL de a lungul tibpului cu rezultatele bine cunoscute.Va salut cu mult respect, haide UTA ARAD.

      0
      0
  2. Bna ziua la toti, se vede cu ochiul liber ca aproape doua treimi daca nu mai mult le fcem bagajele e bine sau nu e bine asta ramane de vazut, ne miscam repede la acest capitol dar pe plan de achiziti cam NIMIC si bate la usa pregatirile noului sezon de superliga.Politica sau strategi lui HAGI sa dovedit a fi foarte buna, insistand pe bonusurile de performanta si nu pe salari mari cum au fost la UTA si rezultatele sau vazut, daca nu ne era REDNIC noi eram in liga a2a clar ca buna ziua.SPERAM ca aduem jucatori mai profesionisti mai cu ambitie pentru nu a mai ajunge in situatia de a evita retogradarea sau avea parte de baraj.Pentru mine doar SUPORTERII SI ECHIPA UTA ARAD CONTEAZA, la capitolul SUPORTERI UTA SUNT in careul de asi lucrul cu care ma mandresc foarte mult, FELICITARI DRAGI SUPORTERI SI VA DORESC MULTA SANATATE SI SA O TINETI TOT ASA. HAIDE UTA ARAD.

    0
    0
  3. Trece vremea, vine week-endul, trece week-endul si in 19.06.2023 este reunirea lotului in proportie de 80 %.Ciresele de pe tort vor veni pana la inceperea campionatului 2023-2024, adica pana in 16.07.2023.Frisca va veni pana la sfarsitul perioadei de transferari, adica in 04.09.2023, adica prin etapa a 7-8 a,adica un sfert din campionatul regulat.
    Misto.Apropo, ati stabilit pretul abonamentelor pentru sezonul 2023-2024, si cam cat vor costa.Daca este dupa economia Romaniei, implicit a Aradului ma astept la vreo 500 lei/ peluza, 800 lei / tribuna 2 si vreo 1000 lei/ tribuna 1.Fratilor UT-isti este groasa rau !

    0
    0
  4. Sa se duca si KESERU care nu a jucat nimic la UTA. la ce asteptari aveam, sa se duca si VUKCEVICI si UBBINK daca vor salarii mari, pai normal ca, nu la mai convine ca, nu vor salariile diminuate dar ei sau ridicat ca, joc la nivelul salariilor primite ? Nu, UTA era sa retrogradeze. Atunci salarii decente si bonusuri mari date pe performanta. Nu le convine, joc prost sau bine, salariu merge, uite ca, nu mai merge asa, cu REDNIC nu le merge !!!

    0
    0
  5. Părerea mea este că cei care își doresc performanță, rămân la UTA în sistemul nou cu bonusuri de performanță. Cine vrea doar să figureze în lot și să ia salar indiferent de performanță/contraperformanță, este bine plecat.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button