Polo

Echipa de polo sub 13 ani de la AMEFA e 5-a forță națională!

Generația U13 a celor de la AMEFA Arad a încheiat Campionatul Naţional pe un loc 5, dintr-un total de 21 de echipe prezente la start.

La ultimul turneu final desfăşurat la Oradea, micii poloiştii pregătiți de Cristian Cosma și Gabor Huber, au obţinut următoarele rezultate: 15-1 cu Atactim Bucureşti, 6-8 cu Steaua, 4-9 cu Dinamo, 5-6 cu Aqua Tg. Mureş şi 6-15 cu Crişul Oradea. De menționat ar fi că antrenorul arădean a dat șanse aproximativ egale tuturor componenților lotului, eșecurile la limită de pe Crișul Repede venind și pe acest fond.

Vreau să-mi felicit jucătorii pentru munca depusă în acest sezon. S-a văzut o creştere a jocului şi prin rezultate, de la an la an. Avem o generaţie bună, de care trebuie să avem mare grijă. Mulţumesc Centrului Cultural Municipal Arad și sponsorilor, pentru sprijinul acordar şi nu în ultimul rând preşedintelui Gheorghe Biriş, care este mereu aproape de noi”, spune Cristian Cosma.

Antrenorul AMEFA-ei a contat pe: Victor Cândea, Victor Barto, Ianis Rus, Bristen Morar, Andrei Pota, Mark Cenădan, Arsenie Ardelean, Andrei Petrică, Victor Grecu, Paul Bun, Victor Filip, Marc Leneţchi, Eduard Ţanca, Markus Beke şi Bogdan Bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button