UTA Arad

Trial în fața lui Mircea Rednic: Peste 30 de tineri jucători crescuți de UTA încearcă să prindă trenul SuperLigii!





Chiar Mircea Rednic a pomenit despre una dintre clauzele din noul contract parafat cu UTA până în vara anului 2025, care prevede prezența la antrenamentele sale a cel puțin 9 jucători din cadrul academiei arădene. Doar că „Puriul” nu-i cunoaște prea bine pe tinerii utiști, pe unii chiar deloc, astfel că i-a solicitat lui Cristian Păcurar, șeful Academiei UTA, să-i organizeze două-trei trialuri pe finalul acestei săptămâni, pentru ca la reunirea de luni să conteze doar pe jucătorii pe care-i consideră apropiați de pretențiile sale.


Așa se face că joi, vineri și – probabil – și sâmbătă în fiecare dimineață (cu începere de la ora 10), pe „Motorul” „sita” va cerne din peste 30 de fotbaliști. Câțiva dintre ei nu ar mai fi juniori în Superligă și chiar nu mai aparțin de clubul UTA, dar, dacă Rednic va considera că merită o șansă, o vor primi.

În principiu, se vor duela în fața „principalului” arădenilor: Boateng, Bruce Nortey, Fred Nortey, Avulumun, Obinna, Dogbey și Nasiru, adică jucătorii africani sosiți la Arad în urmă cu aproape două luni de zile prin intermediul impresarului Cristian Hossu, dar și: Zamfir, Opric, Blaga, Bârlădeanu, Malița – Sarkozi, Haloș, Pătlăgică, Bokse, Manoilă, Bota, C. Mihai, Șerengău, Hrezdac, Borcea, Stanciu, Andrieș, Cl. Popa, Ristin, Hațegan, Ronai, L. Bodri, Rotea, Răchită, Ekmekci și Câmpan. Vă reamintim că Cibi și Anișorac sunt la lotul național sub 18 ani, pentru amicalele cu Macedonia de Nord de pe 16 și 18 iunie.

Până joi, pe listă ar mai putea apărea câteva nume, dar există și posibilitatea să dispară câteva, în special dintre jucătorii care nu mai legătură cu clubul, care ar putea fi în vacanță.

Pe Rareș Pop, Claudiu Negoescu și Darius Iurasciuc, Mircea Rednic îi cunoaște deja destul de bine și vor fi prezenți la reunirea de luni, în timp ce situațiile lui Damian Isac și Patrick Pășcălău sunt incerte. Mai sunt și fotbaliști care nu se află în Arad, fiind plecați în vacanță.

21 comentarii

    1. Până acum ați răcnit toți că de ce nu jucăm cu juniorii, că sunt campioni, sa-i dam pe mercenari afară, etc.
      Acum, nici așa nu e bine. Cin să vă mai și înțeleagă.

      0
      0
  1. Rușine celor care au făcut selecția doar pentru anumiți juniorii UTA.Corect era ca tot lotul de jucători under19 care au fost vicecampioni naționali sa poată avea o șansă egala dar din nou aceasi Românie pile relații și bani.Acesti copii și-au dedicat copilăria fotbalului cu aspirații de viitor ,și cu terminarea junioriatului o parte din ei au fost lăsați pe tușă doar din motivele menționate mai sus.rusine și va mai plângeți ca din 97 Aradul nu are jucători oare DC?

    0
    0
  2. Foarte bine Felicitări Rednic!
    Este primul antrenor în ultimii 5 ani care organizează așa ceva!
    Marele avantaj al jucătorilor din Academie este ca niciodată nu vei vedea un junior nemotivat în teren, pe asta sa bazat și Hagi pe foamea de performanta a tinerilor și dorința de izbândă a acestora.
    Așa se proceda și la Luceafărul pe vremuri și Boloni la națională a descoperit prin trialuri jucători extraordinari.

    0
    0
    1. A organizat si Balint o data . Dar totul e o tampenie . O pierdere de timp. Unii sunt in vacanta de mult altii sunt obositi dupa un campionat lung si in care au jucat pana in finala. Dupa ,,trialul” asta se va veni cu textul sunt putini cei pe care ne putem baza . asa ca aduce fata lui tata jucatori. E clar nu e aprostu e Luana sau cum se numeste . Tot afacere e.

      0
      0
    2. in fiecare an au fost inclusiv anul trecut la Poenaru, dar nu are nici o valoare nu o sa ramana nici unu

      0
      0
  3. Nu apare Kyrychenko în listă dar posibil să se încadreze la Liga de Tineret și sezonul următor.
    Și parcă sa antrenat deja și cu prima echipa, înseamnă că Rednic îl cunoaște.

    0
    0
  4. Sunt foarte curios dacă din mulțimea de jucători va găsi Rednic 9 jucători pentru prima echipă????

    0
    0
  5. Am mai scris despre el, Ciprian Mihai e un jucător care nu are voie să lipsească din lotul echipei în sezonul viitor. Are șanse bune să se bată pentru un loc de titular. E un jucător înalt, cu disponibilitate la efort, șut bun, l-am văzut înscriind inclusiv cu capul. Ar putea deveni un mijlocaș central excelent dacă va avea norocul să crească așa cum trebuie. Ciprian Mihai e născut în 2004 (fiind mai mare decît cei care au jucat finala Ligii de Tineret). În rest, cu părere de rău spun, nu cred că vreunul din echipa vicecampioană în Liga de Tineret poate emite în acest moment pretenții (cazul Rareș Pop a fost o excepție, dar chiar și el are un fizic firav și destule lacune în joc, pe faza defensivă fiind, din păcate, jalon). Nici măcar Bota sau Ekmekci, care (alături de Mociu) erau jucătorii depășiți de vîrstă (născuți ambii în 2004), nici măcar Cibi sau Iurasciuc, care au ajuns la lotul național. Sigur, sunt tineri, sunt ai noștri, îi iubim, dar nu trebuie să judecăm cu sufletul.

    0
    0
  6. Raul Popa,David Rosu ce apartin de UTA? Sau Daniel Olariu,Andrei Viasu si Cristian Grancea din jud Timis?

    0
    0
  7. Trialul, borna unui spectacol cu premii. Un stop, o dposedare, un gol cu șut,, dintr-o bucata ” ajunge pentru un fost internațional pentru o imagine. Ca la un examen deschis, se prezintă mulți. Printre ei , cei câțiva care vor depune o prima impresie ce se cere repetata și dezvoltata. La juniori se lucrează tehnic, se ajunge mai greu la maturitatea fizica și rezistenta specifica. În loc de suplimente medicale, dați băieților o friptura de vaca în sânge și un pahar de vin rubiniu de Minis.!!

    0
    0
    1. …Au trecut acele vremuri,Nea Gavriluta!!!Paharul cu Cadarca de Minis si gratarul slab erau nelipsite!!!
      In acele timpuri ieseau jucatorii cu familiile pe terasa,seara la Perla si noi copiii stateam la gard si ascultam formatiile de muzica….

      0
      0
      1. Tratamente bătrânești sănătoase, dom’ Giro. Noi le-am apucat. Juniorii noștrii cu tricou rosu, dar galbeni la fatza. Ma uit la youth-legue afara, semifinale, finale. Bărbați în regula. Înainte când intrai de la juniori, matale știi, aveai ca scop sa te pui bine cu titularii. Acum scopul e sa termini meciul în picioare. Ce ar zice meșterul Tisza.?

        0
        0
      2. Uneori,atunci cand il prind in toane bune si are chef de povesti…stau si il ascult cu mare placere,de nici nu stiu cum zboara timpul…Nu demult,imi spunea ca pe vremea cand era el junior,nici macar nu aveau voie sa calce pe gazonul stadionului si se antrenau doar pe terenul de zgura de acolo..Era sarbatoare mare cand Petchsovski,care i-a fost antrenor le permitea…In rest pe la Padurea Ceala sau dupa Podul Timisorii…:-)))

        0
        0
      3. Tisza bacsi strigă și urlă la un simplu antrenament, raritate de antrenor, tot cu bicicleta? Forza uta oriunde, oricând ?️?

        0
        0
  8. sport.ro scrie ca Keseru ține cu dinții de contractul cu UTA în iarnă parcă declarase ca nu a venit pt bani și ca e dispus sa rezilieze.

    0
    0
  9. Foarte mare dreptate are Doamna CRINA. Asa este,nu au disparut nepotismele pe pile si relatii.Asa am patit si eu la C S. Targoviste cum se numea inainte de revolutie. M-am dus la fotbal de la varsta de 9 ani pana in clasa 8 a , deoarece cand trebuia sa joci in campionatul de juniori 2 dupa o saptamana, saptamani la rand, se facea selectia dupa relatii si pile, chiar daca nu erau talentati erau bagati in echipa si atunci vazand acest lucru, am hotarat sa renunt pt. ca, nu acea rost sa imi stric copilaria si ca, mine au fost multi copii care erau talentati dar nu aveau parinti de doctori, ingineri etc. Ce sa mai zic de a se promova juniori de U 18, 19 ? REDNIC cred ca, este un om corect si cu mare experienta, va cantari foarte bine cine merita sau nu sa i se acorde o sansa de a juca la echipa fanion a Aradului. CRISTIAN PACURAR seful de la juniori un om respectuos ,corect si cu onoare trebuie sa dea sanse TUTUROR JUCATORILOR VICECAMPIONI NATIONALI LA TINERET U, 19. in 3 zile REDNIC are timp sa ii vada pe toti. ASA ESTE CORECT !!! FORTA UTA Arad.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button