UTA Arad

Rednic a ales doi ghanezi din „lotul Hossu”, Luca Bodri ar putea prinde și el ultimul „tren” la UTA




Joi și vineri, Mircea Rednic a văzut la lucru aproape 40 de tineri fotbaliști din pepiniera UTA-ei, dar și câțiva care nu au îmbrăcat (încă) tricoul „roș-alb” sau își încheiaseră conturile în Calea Aurel Vlaicu. S-a întâmplat în cadrul unui trial, la finalul căruia antrenorul UTA-ei a decis să cheme la reunirea de luni câțiva jucători de care – altfel – nu ar fi auzit.


Dacă după meciurile de joi, „Puriul” a pus ochii pe fundașii Haloș (22 de ani), Pașca (23 de ani) și Sarkozi (19 ani), pe mijlocașii Adamcsik (19 ani), Mihai (19 ani), Șerăngău (19 ani), Stanciu (16 ani), Bruce Nortey (19 ani) și atacanții Mercioiu (20 de ani) și Câmpan (16 ani), după testul de azi, „principalul” arădenilor a mai trecut pe listă doi jucători. Este vorba despre atacantul Emmanuel Dogbey (20 de ani) și mijlocașul Luca Bodri (23 de ani).

Acesta din urmă a marcat, dintr-un penalty obținut de Borcea, singurul gol al meciului de astăzi, disputat între:

UTA gri: Buta – Cleuță, Boateng, Adamcsik, Puta – Borcea, D. Salka, Hațegan, L. Bodri – Buțu, Dogbey (Rotea)

UTA roșu: Bârlădeanu – Pătlăgică, Nasiru, A. Popa, Fred (Franklin) – Gavrilă, Bokse, David, Andrieș – Novac, Răchită.

Doi mijlocași ofensivi și un atacant, ultimii aleși ai lui Rednic

Așadar, dintre cei 7 jucători aduși la UTA de impresarul Cristian Hossu la începutul primăverii, deocamdată au „pușcat” doi. Este vorba despre ghanezii Daniel Bruce Nortey și Emmanuel Dogbey, adică un mijlocaș ofensiv, un „decar” clasic și un atacant de careu, cu un fizic bun, care să le facă concurență lui Postolachi și Cooper, dar și lui Godwin, când acesta își va reveni după accidentare. Luca Bodri e mijlocaș stânga, e crescut de UTA și în ultimul sezon a jucat 21 de partide (1247 de minute) și a marcat un gol în Liga a 2-a pentru CSC Dumbrăvița. Timișenii i-au propus o prelungire a contractului, dar – deocamdată – arădeanul a refuzat. Fiindcă a vrut să-l vadă și azi la lucru pe Adamcsik, este posibil ca polivalentul fotbalist defensiv să nu mai participe la reunirea de luni dimineață a echipei „roș-albe”. La trialul de azi au participat și lipovanii Abel Popa (fundaș, 21 de ani) și Raul Buta (portar, 20 de ani), dar – se pare – niciunul dintre ei nu intră în vederile lui Rednic.

5 comentarii

  1. Senzatie si Rednic asta . Ne tine de prosti pe toti cu testele astea scoala. E clar ca nu vrea nici un jucator de aici . Totul e de mascarada de ochii lumii. Sa fim seriosi . Chiar sunt curios ce lot isi va face. Ca pana acum o fi rezolvat el sa nu retrogradeze Uta dar acum parca prea prea a scapat de toti.

    0
    0
  2. Impreuna cu Meszar și Rednic ne vom trezi din nou in playout și probabil la retrogradare. Este clar nu sunt bani de performanța. Vom aduce din nou nonvalori sau expirați. Toate echipele care vor performanța își consolidează lotul noi am dat afara o echipa. Vom avea din nou de suferit viitorul nu suna deloc bine. Sper sa fiu contrazis și sa fie bine. Hai U T A.

    0
    0
  3. Ei nu sunt bani, sunt bani dar nu mai trebuiesc irositi pe jucatori care joaca dupa chef ca, leafa merge oricum. Astia care au plecat refuzand strategia lui Rednic si Meszar cu salarii diminuate dar sigure si cu bonusuri de performanta, nu le mai convine ,dar oare ce au facut ei pt. salariile babane luate cat au fost la UTA ? Au duso la baraj . Sa plece toti care nu le place munca ,sa lupte cinstit pt. clubul care ii plateste. Bine face REDNIC, ce sa faca cu ei ,sa aiba certuri cu ei ? Stie REDNIC ce sa faca si ce jucatori sa aleaga,jucatori care merita,jucatori care sunt devotati si asculta de antrenor nu sa vocifereze. Trebuie sa avem rabdare ca, totul se va rezolva ca, lot de jucatori propusi de Rednic. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button