Superliga

Adi Petre nu se întoarce la UTA, a semnat cu Hermannstadt!





După cum vă informam în urmă cu câteva zile, Adrian Petre nu a acceptat prima ofertă a UTA-ei și – probabil – se va orienta spre o altă formație. Se părea că impresarul Cătălin Sărmășan îl va orienta spre formații din afara țării, dar – până la urmă – atacantul arădean va rămâne în Superligă și chiar destul de aproape de casă.

Atacantul de 25 de ani a semnat cu FC Hermannstadt, acolo unde va împărți același vestiar cu fostul său coleg de la UTA, Călin Popescu, dar și cu Mihai Butean, cu care jucase la naționala sub 21 de ani a României. Gruparea sibiană a anunțat transferul fotbalistului arădean pe contul său de facebook:

”Bine ai venit, Adrian Petre!

Adrian Petre este un vârf de atac în vârstă de 25 de ani, cotat la suma de 400.000 euro pe site-urile de specialitate. Adrian a bifat 15 selecții pentru Echipa Națională a României U21, pentru care a înscris 5 goluri, unul dintre ele fiind chiar la turneul final EURO 2019, împotriva Croației U21. Format la centrul de copii și juniori al UTA Arad, Adrian Petre a mai evoluat în carieră pentru Esbjerg (DAN), FCSB, Cosenza (ITA), UTA Arad, Farul Constanța și Apolon Levadakios (GRE).

Adrian Petre a semnat cu FCH pentru un sezon, cu drept de prelungire încă un an, din postura de fotbalist liber de contract. Atacantul se va alătura lotului condus de Marius Măldărășanu sâmbătă seara, înainte de plecarea spre cantonamentul din Bolu, Turcia”.

În urmă cu o lună, Mircea Rednic era convins că Petre va începe pregătirea cu UTA, doar că acest lucru nu s-a mai întâmplat și asta pentru că atacantul arădean nu a acceptat condițiile contractuale oferite de echipa care l-a crescut.

8 comentarii

  1. Mai bine l-am lua pe Buhacianu, sunt sigur că ar fi mai bun decât figurantul ăsta….Adrian Petre încă e tânăr și dacă i-ar veni mintea la cap ( nu sunt sigur că are prea multa) ar putea fi resuscitat, însă nici într-un caz la Arad….presiunea ar fi fost prea mare pentru el și nu cred că îl prindea iarna la UTA, deci mai bine și pentru el și pentru noi.

    0
    0
  2. În comparație cu Petre spuneam eu…Buhacianu e perfect pentru contraatac când vorbim de viteza și cu un pic de încredere în propriile puteri ar putea fi și un bun marcator…daca îl comparăm cu atacanții care au venit la UTA după ce a plecat el…gen Laugzemis, Milosevic, Dangubic sau chiar Keseru, eu cred că el a fost mai bun.
    Nu știu la ce atacanți sperați voi…dar daca și unul că Petre ne-a refuzat nu suna bine.

    0
    0
  3. La atacanti eu zica ca stam bine , cu Postolache si Cooper eu zic ca suntem acoperiti ca titulari ( e clar ca mai trebuie si ceva pentru banca de rezerve ) , problema mare e la mijloc , dar sa speram ca se vor acoperi golurile uriase ce le avem acum acolo

    0
    0
    1. Rednic lucreaza profesionist , ma bucur ca el cauta si prin judetul Arad tineri , asta poate fi profitabil pentru UTA! Urmeaza si transferurile la mijlocul terenului , sa avem un tinar mijlocas de creatie din Arad care sa fie istet ar fi ceva super … nu se stie de unde sare iepurele ! Hai UTA

      0
      0
  4. Reteta de tip Adrian Petre…Sa-si gaseasca o echipa unde poate sa-si ia un salariu decent cu prestatii arogante si delasatoare…Faina treaba..:-)

    0
    0
  5. UTA. nu sta in Ad. Petre,si asa a mai fost in lotul UTA-ei la Balint si ne-a deceptionat prin jocul lui slab. Sa se duca la Hermastandt ,mai bine, oricum Cooper si Postolachi este peste el.Eu zic ca, REDNIC va face echipa buna la UTA.,numai rabdare sa fie. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  6. Daniel Bruce Nortey is a promising star, He’s a good left footer with a good and tremendous ball control, who operates effectively both on the right and left wings attacking positions. Bruce Nortey is most known for his vision, passing and touch. He can string together balls that easily break down even the toughest of defenses. He is often the most exciting player on the pitch. Nothing gets the crowd on their feet more than seeing him mesmerize fullback. He is a player with blistering pace, he is an exciting option for any football recruiter. His other attributes are: Pace, Technical ability like dribbling and close control Off-the-ball, intelligence, Creative Crossing, Decision Making, Vision, but that is a trait that he will develop with experience. Bruce Nortey can find teammates with ease, and is more than good enough when it comes to positioning. He is a coach-able player with a good sense of defending. He won 5 times man of the match back to back. Bet me he UTA ARAD will be proud of him trust me.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button