Sporturi de contact

Edi Gafencu – la câteva ore de meciului carierei: „The Blitz” debutează în Glory cu francezul Camara!





Mai sunt puține ore până la meciul carierei pentru Eduard Gafencu. Arădeanul debutează în Glory, cel mai mare circuit profesionist de Kickboxing, avându-l față în față pe francezul Diaguely Camara.

Sâmbătă, în jurul orei 18, cei doi se vor bate în limita categoriei 77 de kilograme, la Rotterdam. Înainte de a zbura în Olanda, „The Blitz” Gafencu s-a pregătit în compania lui Gabriel Bozan, unul dintre cei mai apreciați luptători din vestul țării, care – de altfel – va și sta în colțul arădeanului cu ocazia duelului cu Camara.

Edi Gafencu are și 30 de ani, a obținut 17 victorii și a pierdut trei meciuri la profesioniști. La Rotterdam, arădeanul mai e însoțit de tatăl său și de partenerul său de la „Blitz Team”, Robert Tătaru.

”Totul a început cu un vis, visul de a fi cel mai bun. După ani de muncă, am primit cea mai importantă șansă din cariera mea, șansa să lupt în cea mai puternică promoție din lume. Voi da totul din mine ca să nu ratez această oportunitate și să mai calc un pas important în visul unui copil zvăpăiat!  Mulțumesc tuturor care îmi sunteți alături, în special familiei mele, vă iubesc!” – a fost mesajul lui Gafencu după ce a aflat că va debuta oficial în „Glory”.

Susținătorii lui Gafencu sunt: Flana Market, Haibach Trans, Sc Batutza Si Camy Instal Srl, Chic Calipso, Man Protection, Tom Oliver, Atletic VSA, Fidaco Davsin.

Cine dorește să urmărească live lupta dintre Gafencu și Camara o pot face cu începere de la ora 19,30, pe canalul de YouTube https://youtube.com/@glory

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button