Minifotbal, futsal

Foștii utiști Mitrea, Bozian, Andor și Raț au pierdut dramatic finala campionatului național Firme și Instituții la minifotbal!





Echipele Dedeman Oradea și IPA 2 Bihor s-au duelat pentru trofeu la turneul final al Campionatului Național al Firmelor și Instituțiilor la minifotbal, desfășurat la Brașov. Toate echipele arădene, Ergad, Army și ISJ Arad părăsiseră competiția încă de ieri, în 16-imi și optimi, ultimele două fiind trimise acasă chiar de noua campioană.

Revendind la finala de astăzi, la capătul celor 40 de minute de joc intens scorul a fost egal, 0-0, astfel că pentru a desemna campioana din 2023 a fost nevoie de lovituri de departajare. Pentru Dedeman au transformat Șumălan, Ferik și Fitero, iar de la IPA 2 Bihor au înscris Andor și Bozian, în timp ce Raț a nimerit transversala. Trofeul le-a fost înmânat celor de la Dedeman de Ioan Onicaș președintele FRM.

Pentru trupa vicecampioană, care a pierdut dramatic finala și locul la turneul final al EMF Business Cup din Antalya, au evoluat și foștii fotbaliști ai UTA-ei, Alexandru Mitrea, Bogdan Bozian, Cristian Andor și Dan Raț. Mitrea a fost desemnat și portarul turneului din orașul de sub Tâmpa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button