UTA Arad

UTA mai transferă un fotbalist de la retrogadata Chindia: Denis Dumitrașcu e fotbalist de picior stâng și poate juca trei posturi! +video





În preziua reunirii, clubul UTA anunță transferul lui Denis Dumitrașcu (28 de ani). E al doilea fotbalist care vine de la Arad de la retrogradata Chindia Târgoviște, după atacantul Godberg Cooper (25 de ani).

Dumitrașcu e fotbalist de picior stâng și în cariera sa a mai trecut pe la CSM Râmnicu Vâlcea, în Liga a 2-a și FC Argeș, în SuperLigă.  Născut pe 27 aprilie 1995, Dumitrașcu a evoluat pentru naționalele de juniori U18 și U19 ale României, iar în sezonul recent încheiat a adunat 2254 de minute în 37 de meciuri pentru formația pregătită de Adi Mihalcea și Toni Petrea. Fotbalistul originar din Râmnicu Vâlcea și-a trecut în cont și o pasă decisivă, în chiar ultima partidă stagională, 2-2 cu FC Voluntari, ce a consfințit retrogradarea echipei târgovișteană în Liga a 2-a.

Postul de bază al lui Dumitrașcu este cel de mijlocaș stânga, dar poate evolua la fel de bine și ca fundaș stânga sau mijlocaș central la închidere. La Arad se reîntâlnește și cu Alexandru Benga, cu care a fost coleg în sezonul 2019-2020 la Chindia.

În urmă cu trei ani, noul fotbalist al UTA-ei a descoperit că suferă de o boală autoimună, alopecie, care i-a provocat și căderea părului, din cauza unor dezechilibre chimice, dar și a stresului. Între timp, mijlocașul pare să-și fi revenit, fiind unul dintre cei mai constanți jucători ai Chindiei în sezonul precedent.

 

7 comentarii

  1. Bun transfer.Si el si Cooper,chiar daca vin de le o echipa care a retrogradat,erau printre cei mai buni de la ei si am incredere ca Rednic ii va integra bine in noul sistem.

    0
    0
  2. Clar! OBIECTIV: evitarea retrogradarii! ….. in suflet sper la mai mult! Dar ratiunea, nu si nu! Doamne ajuta! Daca cumva accedem…. mai sus de locul 8, trebuie completata emblema UTA cu o cruce …. chiar doua! Si meciurile de acasa sa inceapa cu …. Tatal Nostru….! Poate si completeaza Bibi randul de jucatori de tabla din fata stadionului cu doi preoti…ma rog poate pune si predicatori de toate confesiunile, nu conteaza! Si SCU poate vinde si iconite cu emblena….! Si apa sfintita in sticle cu emblema!

    0
    0
  3. ASCHIUTA,ce jucatori ai vrea tu sa vina la UTA ? Pe aia care ii vrei tu ,nu se poate, UTA. nu are bani pt. ce vrei tu. Ce are DUMITRASCU ? Este un jucator bun care a fost constant in evolutiile lui la Chindia,un jucator care a acceptat sa vina la UTA. respectand strategia clubului si sa faca treba buna la UTA.Astia care au plecat cu ifose si dorind in continuare salarii mari , ce au jucat tot campionatul ? S-a vazut, UTA. era cat pe aici sa pice in liga2a.Sa vina jucatori care vor sa faca performanta si fara aere si fite. Au plecat ca, cu REDNIC nu le merge !!!

    0
    0
  4. Chindia ne-a dat cu terenul în cap cam pe unde ne-a prins.
    Oricum, cu tot cu vedetele pe care le-am avut, tot la retrogradare am fost.

    Eu zic că ‘om fi mai echipă decât am fost. Oricum, la nivelul ăsta de reconstrucție e naiv să ai obiective foarte îndrăznețe.

    Eu unul mă mulțumesc anul ăsta cu mediocritatea unui loc 10, dacă aș vedea o îmbunătățire în jocul prestat și perspective certe de mai bine pe viitor.

    0
    0
  5. si HAGI A LUAT JUCATORI DE LA RETROGRADATA ARGEȘ….DECI.?!?…NU CONTEAZA DE UNDE VINE…SA JOACE FOTBAL…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button