Stranieri aradeni

Colegul lui Man la Parma – „eroul” României la Lucerna





Selecționata „tricoloră” încheie cu două remize deplasările din Kosovo și Elveția, din preliminariile pentru EURO 2024. În această seară, la Lucerna, România a fost dominată clar de formația gazdă, care a condus cu 2-0 prin  „dubla” lui Zeki Amdouni (28 și 41), însă Valentin Mihăilă a reușit să înscrie de două ori, în minutele 90 și 90+2 pentru un punct nesperat.

Titular, vineri, la Pristina, arădeanul Dennis Man a rămas pe bancă luni seară, în Elveția. A avut grijă colegul său de la Parma să salveze meciul pe final de meci, după un șut din voleu la centrarea lui Moruțan și o cursă în viteză și o execuție la colțul scurt. 2-2, rezultat final, deși la ultima fază Bislimi a lovit transversala pentru formația din Țara Cantoanelor.

Cu această remiză, echipa lui Edward Iordănescu își păstrează locul 2 în clasamentul Grupei I. În celelalte două partide ale serii, Belarus – Kosovo 2-1 și Israel – Andorra 2-1.

Formații:

Elveția: Sommer – Fernandes (Schär 90+1), Elvedi, Akanji, Rodríguez – Xhaka, Zakaria (Sow 75), Freuler – Shaqiri (Bislimi 90+1), Amdouni (Seferović 59), Vargas (Steffen 75). Rezerve neutilizate: Mvogo, Kobel – Garcia, Zuber, Zesiger, Zeqiri, Aebischer. Selecționer: Murat Yakin

România: Moldovan – Manea, Nedelcearu, Burcă, Drăgușin, Sorescu (Olaru 73) – Hagi (Mihăilă 58), Screciu (Cicâldău 84), Stanciu, Coman (Moruțan 58) – Alibec (Pușcaș 73). Rezerve neutilizate: Târnovanu, Aioani – Țicu, Băluță, M. Marin, Rus, Man. Selecționer: Edward Iordănescu

Clasament Grupa I

2 comentarii

  1. Foarte bun rezultatul dar sa nu uitam ca, Elvetienii era sa ne dea cu terenul in cap la cate ocazii mari au avut. Au schimbat toti jucatorii importanti ,sau crezut invingatori, au luat fotbalul la misto si au platit pt. asta. Ca joc, elvetienii sunt net superiori, daca mai joaca Romania cu ei de N ori, nu o sa mai iasa 2-2 !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button