UTA Arad

Nigerianul Godwin, votat la mișto „jucătorul sezonului” la UTA!





După Erico da Silva și David Miculescu, jucătorul sezonului la UTA a fost votat de către fani Joseph Godwin. Evident, atacantul nigerian a fost propulsat artificial în fruntea clasamentului printr-o mobilizare a fanilor care au dorit să strice imaginea conducerii „roș-albe”, cu care se află în conflict. De astfel, există destule mesaje publice ale unor lideri ai suporterilor, de tipul: ”Votați ginerică Godwin, la așa sondaje și așa conducere, așa vot!”


Nigerianul a marcat doar în amicale înainte de a pleca la Buzău

Godwin a jucat în total 32 de minute în tricoul „roș-alb”, 20 pe finalul meciului cu Sepsi Sfântu Gheorghe (scor 1-4) și ultimele 12 minute ale confruntării de Cupă, de la Mioveni, câștigată cu 3-0 de echipa sa. La fel de adevărat este că masivul vârf sosit în luna septembrie la Arad era destul de apreciat în rândul suporterilor UTA-ei după golurile marcate în amicalele cu sârbii de la Vojvodina și Vrsac și nemții de la TSV Munchen, însă e clar că votul la sondajul lansat pe pagina de Facebok a clubului UTA a fost la mișto.

Rednic nu a agreat apariția lui Godwin în barajul cu UTA

Altfel, au fost destui suporteri ai „Bătrânei Doamne” care au criticat decizia lui Laszlo Balint de a-l trimite pe „Jojo” împrumut la Gloria Buzău, în luna februarie. Nici în Crâng, atacantul de 2,03 nu a jucat foarte mult, doar 88 de minute în patru meciuri, având și un gol marcat în 2-4 cu CSA Steaua, în Ghencea. Godwin a intrat pe teren și pe finalul primei manșe a barajului de menținere / promovare cu UTA, dar s-a accidentat după câteva minute, iar azi nu și-a putut relua pregătirile cu arădenii, fiind nerefăcut. „N-are minte, cum să accepți să joci împotriva echipei tale, când tu ești jucătorul UTA-ei?”, spunea Rednic despre fotbalistul african după remiza albă a echipei sale de la Buzău.

Golgheterul Postolachi – la 1500 de voturi sub câștigător

Revenind la rezultatul sondajului, Joseph Godwin a câștigat cu 2115 voturi, în timp ce pe locul 2 a ieșit golgheterul stagionl al UTA-ei, Virgiliu Postolachi (cu 614 voturi), iar pe 3, Rareș Pop – 415 voturi. În „careul de ași a mai intrat căpitanul Alexandru Benga, cu 259 de voturi.

„De râsu plânsului”

”S-a decis! În urma expertizei fanilor, jucătorul sezonului 2022/2023 este Joseph Godwin. Nigerianul în vârstă de 19 ani a debutat pentru UTA în SuperLigă în meciul de la Arad cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Felicitări, Godwin! – a fost comunicatul clubului UTA, iar comentariile de sub el au fost și ele grăitoare despre tenta votului: ”De râsu plânsului” / ”Asta este un fel de răzbunare a suporterilor” / ”Ăștia au scris la mișto!!!!” / ”1 Aprilie cumva?”/ ”L-au votat regii și prinții din nigeria… și-s mulți al naibii…” / ”Is curios daca le înfigea vreo 2 boabe la baraj daca-l mai aveau la inimă” / ”Ultimate troll al suporterilor”.

10 comentarii

  1. Nu stiu de ce se „glumeste” pe seama lui Godwin. Baiatul a aratat ca daca are ocazia, o baga in poarta.nu da peste din trei metri. La meciul cu UTA ce putea sa faca? Sa refuze sa intre pe teren? Oricum s-a „accidentat” repede si a foost indisponibil pentru meciul de la Arad. Rednic ar trebui sa vada asta. Cu o pregatire fizica buna si un pic de antrenament poate fi o solutie, chiar si numai pentru ca, la fizicul lui, cara dupa el fundasii adversi si deschibe spatii ceilalti. Revenind la meciul de la Buzau, Rednic cum ar reactiona daca un jucator ar refuxa sa joace?

    0
    0
  2. La mișto? A fost cel mai eficient jucător în ceea ce privește privește minute jucate -goluri. (atât cât s-a apelat la el) Merită încredere fiind și ft tânăr.

    0
    0
  3. Asta arata in primul rand respectul suporterilor pentru Postolachi. Oricat de amuzanti ar incerca sa fie, ura pe care SCU o are pentru Meszar deja depaseste limitele penibilului, zici ca sunt orbiti si turbati deja si nu au nici o problema sa isi bata joc de munca unor jucatori, gen Postolachi, numai pentru a face clubul de ras. Frumos…

    0
    0
    1. Am ajuns sa o traim si pe asta …dureros…felicitari unor indivizi ca rade o tara intreaga de UTA si ne batem joc de munca unora din lot. Ca idee e laudabil efortul depus pentru a crea acest sondaj, dar pentru a evita cele intamplate trebuie neaparat realizat pe baza unor criterii, statistici,meciuri jucate,randament, un ex top 5 de nominalizari…ca mai apoi sa fie supus unui procent(sau numarul) venit din partea voturilor de pe internet.
      Premiul trebuia acordat pentru Postolachi sau Benga, respectiv un premiu de tanara speranta pentru Pop..
      Decat in bataie de joc mai bine nu se vota deloc. Ar trebui sa fie trasi la raspundere cei responsabili pentru denigrarea imaginii clubului, nu e destul ca avem anumite probleme interne mai si semnalam prostia la nivel national, ajungand de tot rasul presei sportive.

      0
      0
    2. Adica tot suporterii sunt de vina din cauza ca cei din conducerea clubului sunt incompetenti si au folosit strawpoll pentru vot?? nici nu era necesar sa voteze cineva ca poti adauga artificial cate voturi doresti pe aceasta platforma

      0
      0
      1. Nu e vorba de implementarea tehnica, e vorba de respect fata de jucatorii astia. Benga, Postolachi si Godwin. Asta e ca si cum ai spune ca e vine cuiva ca si-a lasat usa deschisa si care-i problema ca i-ai intrat in casa. Ok, bate-ti joc de Meszar si de ceilalti incompeteti de la club, dar sa iti bati joc de jucatori si de UTA asa, e de prost gust.

        0
        0
  4. Nici eu nu sunt neaparat de acord cu acest vot la misto. E pacat ca 2000 si ceva de oameni pot face 1 om (pe Godwin) sa se simta luat de prost si fara pic de respect pentru el. Nu-s de acord nici nu Rednic, intrebarea ar trebui sa fie invers, la ce s-a gandit UTA cand l-a imprumutat la o posibila contra-canditata la retrogradare? Te impusti singur in picior? E clar ca e management prost fiindca nu si-au imaginat ca vor ajunge in situatia asta, dar sincer, era o palma mare daca mai reusea sa si marcheze pe modelul Romica Bunica…. Ne lipseste educatia cu desavarsire.

    0
    0
  5. Singurul sondaj pe care il consider just,este pe un alt site aradean,unde se noteaza jucatorii dupa fiecare meci.
    Imi pare rau ca Godwin este luat la misto..A aratat in putinul timp,inainte de a fi executat de catre Balint,ca daca a primit „obiectul”,a si marcat…
    Poate ca nu are deocamdata valoare de prima echipa dar trebuie imprumutat mai aproape,la o echipa la care sa joace constant,apoi mai vedem..

    0
    0
  6. Nu au fost 2115 de voturi. S-a votat repetat. Orice copil cu un minim IQ putea automatiza procesul. Sunt zeci de freeware-uri care pot să o facă. Nimic ieșit din comun în afară de răutatea și lipsa bunului simț.
    Altă dată ne făceau poliștii chestii dintr-astea și ne enervam. Acum am ajuns să ne denigrăm noi pe noi. La nivelul ăla au ajuns scuriștii, scultrașii.
    Epoca cefelor late, dominația mediocrității de cartier.

    Gândiți-vă cât ar fi contat pentru Rareș Pop să câștige sondajul. Era un semnal mult mai bun, pentru el, pentru club, să punem preț pe arădeni, pe tineri cu dorința de afirmare. Așa, au dat o palmă unui rahat în „războiul lor total” (și sponsorizat).
    Trist.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button