Minifotbal, futsal

Luciano – în mare formă pentru „naționalele” de minifotbal, a bătut-o în deplasare pe campioana europeană!





Campioanele Bihorului și Aradului la minifotbal s-au întâlnit miercuri seara la Baza Tineretului din Oradea într-un meci amical. AEK Oradea și AC Luciano Arad și-au testat potențialul cu o săptămână înainte de debutul turneului final al „naționalelor”, programat la Bistrița în perioada 28 iunie – 1 iulie.

Fără jucătorii din alte județe, vicecampioana națională en-titre și câștigătoare a EMF Champions League, AEK Oradea a cedat cu 2-4 (1-1) în fața echipei arădene, care are în palmares un sfert de finală la ediția din 2021, când au fost eliminați tocmai de AEK. Golurile au fost marcate de Cristian Andor și Andrei Ferik, respectiv Cristian Negrea (2), Bogdan Burlă și Robert Kocsis.

Eșecul s-a conturat în partea a doua, în care orădenii (care atacă titlul național în această vară) au irosit două ocazii bune de a marca la scorul de 1-2, în timp ce arădenii s-au remarcat la capitolul eficiență. Inițial cele două formații programaseră și o manșă secundă a acestui duel de lux, dar – probabil – aceasta nu mai avea loc. Luciano a încercat să-și măsoare forțele cu Glissando, dar și timișorenii au refuzat.

La Oradea au evoluat echipele:

AEK Oradea: R. Egri – Cr. Copil, A. Ferik, M. Balogh, M. Ionescu, B. Mintaș, C. Habakuk, Cr. Andor. Manager: Spiros Baltsavias

AC Luciano Arad: S. Huțan – I. Iovu, R. Kocsis, Cr. Negrea, B. Burlă, Sg. Popa, M. Pantea, Sg. Sabău. Antrenori: Lucian Hrincu și Cleo Horgea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button