Fotbal judetean

Socodorul nu crede în rănile Dănceului, visul promovării trebuie să devină realitate! Copil: „O să-i tratăm cu respect ca să ne facem fericiți și suporterii”





CS Socodor este la 90 de minute de o promovare istorică în Liga a 3-a. Campioana județului Arad reia barajul cu Recolta Dănceu de la scorul de 3-0 stabilit la Comisia de Disciplină a FRF. În urmă cu 6 zile, în prima manșă, de pe terenul echipei mehedințene, arbitrul Vasile Buzea, din Giurgiu, a pus capăt întâlnirii acuzând lovituri din partea unui jucător al echipei gazdă (Daniel Ciobanu) imediat după ce-l eliminase pe teren după al doilea cartonaș galben.

Totul se întâmpla în minutul 48, după al doilea gol al oaspeților, iar totalul eliminațiilor în tabăra Recoltei a atins cifra 5: fotbaliștii Făiniși, Țogoe și Ciobanu, antrenorul Munteanu și antrenorul-primar Stăncioiu. Aceștia nu și-au aflat încă pedepsele, însă e clar că nu vor avea ce căuta în incinta terenului sâmbătă după-amiază, la Socodor, în returul barajului de promovare în Liga a 3-a.

După cum s-au jucat cele 48 de minute ale meciului tur, formația din județul nostru poate pune șampania la rece, cu toate că antrenorul Tiberiu Darazs are datoria și pare că reușește să-și țină elevii concentrați pe ultimele 90 de minute ale stagiunii. „Chiar dacă avem 3-0 nu e gata barajul, mai avem de jucat un meci și la final vrem să fim noi cei bucuroși de promovare. Eu zic că nu ne pot surprinde nici în retur, așa cum nici în urmă cu câteva zile nu am avut probleme cu ei. Am dominat cele 48 de minute cap-coadă și am fi mai marcat poate mai mult decât un gol și, eventual, să fim și mai aproape de obiectivul nostru. E simplu, trebuie să-i batem și acasă, vor fi destui suporteri fotbaliști la meci și vrem să-i facem fericiți. Vrem să uităm că plecăm de la 3-0 și să tratăm meciul cu seriozitate. Până la urmă, un joc nu seamănă cu altul, ei știu acum ce jucăm, își vor lua – probabil – măsuri, dar o să-i tratăm cu respect și vom obține un rezultat bun pentru noi. Atmosfera este foarte bună în vestiar, toți ne dorim promovarea și nu o vom rata”, transmite Dumitru Copil.

Mijlocașul de 33 de ani este unul dintre marcatorii partidei tur, după o execuție „marcă înregistrată”, șut din voleu imparabil pentru portarul adverse. Considerat unul dintre cei mai talentați fotbaliști ai planetei în urmă cu 17 ani, intrând într-un top al specialiștilot alături de nume ca: Aguero, Theo Walcott, Ozil, Benzema sau Khedira, arădeanul va dori să revină pe scena eșalonului trei alături de cei din Socodor. „Cu siguranță vreau să mă bucur de fotbal cât de mult pot și cât timp voi fi sănătos. Vedem ce va fi, eu simt că mai pot, în Liga a 3-a nivelul este mai ridicat, dar mă voi pregăti corespunzător”, a adăugat Copil.

Pentru partida de sâmbătă, de la ora 17,30, Socodorul nu-l va putea folosi pe celălalt marcator al confruntării tur. Florin Dema s-a accidentat destul de grav chiar după ce a trimis în plasă și a fost lovit în zona genunchiului de Ciobanu, care a fost avertizat pentru a doua oară în acel meci și a fost eliminat. În schimb, pe teren va fi Cristian Cigan, atacantul de careu titular al campioanei județului Arad, care în tur a lipsit din rațiuni de ordin personal.

Evident, intrarea la meciul dintre Socodor și Dănceu e liberă, gazdele sperând să sărbătorească un rezultat istoric pentru comuna de 2400 de locuitori, situată la 20 de kilometri de granița cu Ungaria.

Formații probabile:

Socodor: Sîrb – Ciornei, Gherheș, Pele, Țoca – Turcuș, Șulea – Copil, Al. Lezeu, Pirtea – Cigan.

Dănceu: Noană – Vacuța, Crac, Ștefan, Ciochină – Boboescu, A.Mangu, Băloi, Crăiașu – D. Mangu, Negrescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button