UTA Arad

A plecat și Hoxhallari, gol cu greutate marcat de fundașul albanez în „alb-roșu”





UTA ajunge la 16 despărțiri oficiale în această vară. Ultimul fotbalist care și-a reziliat amiabil contractul cu arădenii este Erion Hoxhallari, fundașul albanez de picior stâng sosit în urmă cu un an în „alb-roșu”. Utilizat în centru sau în stânga defensivei, Hoxhallari a fost o piesă importantă pentru UTA pe finalul sezonului, când Chindriș și mai apoi Erico și Benga au absentat de pe gazon din cauza accidentărilor.

Albanezul chiar a reușit un gol cu greutate în play-outul SuperLigii. „Bătrâna Doamnă” era obligată să câștige la Mioveni, unde a suferit timp de 63 de minute, când Hoxhallari a deschis tabela cu o lovitură de cap. În cele din urmă, arădenii s-au impus cu 2-0 în județul Argeș, Postolachi înscriind și el în prelungiri.

Fundașul de 27 de și-a terminat aventura la UTA cu 26 de meciuri în SuperLigă, 6 în Cupa României, plus cele două confruntări ale barajului de menținere cu Gloria Buzău. ”Îi mulțumim pentru perioada petrecută la Arad și îi urăm multă baftă în viitor!” – transmite clubul arădean  pe site-ul oficial.

În acest moment, mai sunt trei fotbaliști pe care conducerea grupării din Calea Aurel Vlaicu și Mircea Rednic nu și-i mai doresc la echipă și încă nu și-au încheiat conturile cu „roș-albii” și anume atacanții Claudiu Keseru și Stefan Milosevic și mijlocașul Raul Șteau.

4 comentarii

  1. Important este ce și cât de repede se pune in loc de plecații care, sa nu uitam, au adus echipa cu un picior in Liga 2. Așa că , sa nu-i regretăm prea mult, nu și-au meritat salariile, mai niciunul dintre ei.

    0
    0
  2. Ce realizare.. un gol… baiatul asta sa nu uitam la meciul cu FC Arges a comis de doua ori fault si 11m.
    Asta intr-un meci, dar noi il regretam ca a dat un gol „decisiv”.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button