Alte sporturi

Cinci tenismeni arădeni au urcat pe podium la a opta ediție a Trofeului Rotary, Medeea Fereștean – la a doua medalie în 9 zile!





În weekend-ul trecut, cocheta bază de tenis Intersport de pe malul Mureșului a fost gazda ediției a VIII-a a Trofeului Rotary la tenis de câmp. Devenită deja de tradiție, competiția desfășurată sub egida Federației Române de Tenis a adunat la start 72 de copii din 6 județe, incluzând Aradul. Furtuna a dat mari bătăi de cap organizatorilor, care s-au mobilizat, astfel încât sâmbătă dimineața se putea juca pe trei terenuri, iar după ora 12, ajutați și de vremea bună, copiii au putut să-și dispute meciurile pe toate cele șase terenuri avute la dispoziție.

Vreme frumoasă, pasiune, lacrimi, dar și multă bucurie, au fost cocktailul perfect pentru reușita acestui concurs cotat de categoria I în calendarul competițional, câștigătorii adunând puncte importante în clasamentul național. 

Turneul, organizat pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 9 și 16 ani, a fost o reușită, cinci arădeni reușind să prindă podiumul la categoriile lor de vârstă: Mark Fereștean, locul 3 la 10 ani băieți, Albert Botoc, locul 1 la 10 ani băieți, Ayan Coman, locul 3 la 14 ani băieți, Adrian Poleac, locul 3 la 16 ani băieți și Medeea Fereștean, locul 2 la 16 ani fete.

Medeea Fereștean – remarcată la trei concursuri, în decurs de nouă zile!

De remarcat rezultatele deosebite ale talentatei Medeea Fereștean. Ea a participat în nouă zile la trei concursuri, obținând locul 1 la Cupa HAI la categoria 14 ani, clasare în primele opt la prestigiosul turneu internațional Burgerland Open din Austria, categoria 14 ani și locul 2 la Trofeul Rotary, la categoria 16 ani, una superioară vârstei sale. „Nu este ușor, viața de sportiv implică mult efort și anumite renunțări, dar este singurul mod în care se poate face performanță. Medeea este un copil bun, muncește mult, dar o face cu pasiune și cu dragoste pentru tenis”, spune Aurel Fereștean, tatăl și antrenorul sportivei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button