Stranieri aradeni

Ex. utistul Miculescu și-a trecut în CV o prezență la „europenele” de tineret





Meciul dintre Croația U21 și România U21 s-a disputat marți seară, pe Stadionul Steaua, în cadrul ultimei etape a Grupei B de la Campionatul European 2023 și s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. Astfel, tricolorii lui Emil Săndoi au părăsit turneul final fără victorie și fără gol marcat, pe ultimul loc al grupei, la egalitate de puncte cu echipa Croației.

Ștefan Târnovanu, portarul lui FCSB, a fost de departe omul meciului. Fotbalistul român le-a refuzat croaților numeroase ocazii de a marca și a păstrat intactă poarta României. Inclus în lotul „tricolor” după accidentarea lui Mihăilă, David Miculescu își scrie și el în CV o prezență la „europenele” de tineret. Mijlocașul ofensiv vândut de UTA la FCSB pentru 1,7 milioane de euro a intrat pe teren în minutul 89 al disputei de la București în locul lui Isfan, arbitrul punând capăt disputei în cel de-al doilea minut de prelungire.

În celălalt meci al grupei, Ucraina U21 și Spania U21 au remizat, scor 2-2, astfel că cele două reprezentative merg de mână în sferturile de finală ale Campionatului European de tineret.

ROMÂNIA: 1. Târnovanu – 2. Pantea, 4. Racovițan, 14. Dican, 3. Țicu – 13. Screciu (10. Cîmpanu, 82′), 5. Lixandru (22. Pop 82′) – 11. Ișfan (8. Miculescu 89′), 19. Munteanu (6. Albu 57′), 7. Petrila (18. Popescu 57′) – 9. Markovic (21. Bîrligea 68′). Selecționer: Emil Săndoi

Clasamentul final al grupei B

FOTO: frf.ro

Un comentariu

  1. Ce ne intereseaza pe noi, ce face arogantul Miculescu, xand a spus dp eciul de la arad, despre atmosfera din tribuna si a spus ca si pe alte stadioane este atmosfera, el este deja… Mitic… Paaa!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button