SocodorUTA Arad

Poker „roș-alb” în primul amical al verii: CS Socodor – UTA 0-4





La interval de patru zile, CS Socodor a avut parte de cele mai importante meciuri ale anului. După returul barajului de promovare cu Recolta Dănceu, încheiat cu înfrângere (0-1), dar cu accesul în Liga a 3-a (după 3-1 la general), formația din apropierea graniței cu Ungaria a fost gazda grupării emblemă a Aradului. UTA era la primul amical al verii, cu un lot experimental încă, dar cu care nu a avut probleme să se impună: 0-4 (0-2).

Dublu avantaj până la pauză pe mâna lui Mustacă și Benga

Mircea Rednic a optat pentru clasicul 442, cu olandezul Jason în atac, alături juniorul ucrainean, Vadim Kyrychenko (17 ani). Diferența de nivel și de pregătire în favoarea trupei de SuperLigă s-a văzut încă din start, așa că prima ocazie nu s-a lăsat așteptată. În minutul 11, Cristi Mihai a trimis puțin pe lângă cu o lovitură de cap, după un corner executat de Pop. Dumitrașcu și Pop l-au testat și ei pe Vaida cu șuturi de la distanță, așa deschiderea scorului a fost doar o chestiune de timp. 0-1 a fost în minutul 16, Mihai i-a pasat în stânga lui Mustacă, care a reușit să înscrie cu un șut la colțul lung. Căpitanul Alexandru Benga, revenit pe gazon după accidentarea suferită înainte de baraj, a dublat avantajul UTA-ei în minutul 34 cu o lovitură de cap, după o centrare trimisă de Rareș Pop, 0-2 fiind și scorul pauzei. Gazdele de la Socodor, pentru care în prima parte a evoluat și curticeanul Avrămuțiu, au avut o singură situație după execuția de la margine careului a lui Ciornei.

Assist și gol (de kinogramă) pentru Ekmekci

Rednic a schimbat în întregime formula la pauză, dar și proaspăta divizionară terță a apelat și Șimăndan, Perenyi și Mucha, fotbaliști care – se pare – vor semna șa Socodor. Chiar ex. cermeiuanul Marius Șimăndan putea reduce din diferență, după ce a schimbat singur de la mijlocul terenului, l-a driblat și pe Iacob, dar a finalizat slab și Bota a respins din fața porții. Apoi, la „catedră” a trecut Ahmet Ekmekci (18 ani), care mai întâi (min. 56) i-a pasat în mijlocul careului lui Cooper, italianul și-a așezat bine mingea și a trimis în cros pentru 0-3. Apoi, același mijlocaș ofensiv de naționalitate turcă a reușit execuția meciului: șut din voleu de la 13 metri lateral dreapta, ce s-a dus în colțul opus, la „paianjen” (min 62). Isac l-a întins și el pe Mucha, care a intervenit bine și la Negoescu. UTA a rămas la comandă până la final, dar tabela nu s-a mai modificat: 0-4.

După ultimul fluier al arbitrului, copiii și tinerii din Socodor i-au asaltat pentru poze și autografe pe utiști.

Formații: 

Socodor: Vaida (Sîrb 25, 50 Mucha) – Șulea (75 S. Mako), Gherheș, Pele (60 Covaci), Țoca – Ciornei (Miclea 46, 80 Chiș), Turcuș, Avrămuțiu (75 Fluieraș), Lezeu (Perenyi 46) – Pirtea (75 Faur) – Copil (Șimăndan 46). Antrenor: Tibor Darazs
UTA (repriza I): Kucher – Roganovic, Iurasciuc, Benga, Dumitrașcu – R. Pop, Ristin, C. Mihai, Mustacă – Kyrychenko, Jason.
UTA (repriza a II-a): Iacob – Stahl, Bota, Carp, Anișorac – Negoescu, Isac, Ekmekci, Mercioiu – Kone, Cooper
Arbitri: Tudor Jurcă – Alina Mihoc, Ciprian Pătroi

 

6 comentarii

  1. Cine este acest Jason mai exact? De ce nu scrieti tot numele sa vedem si noi cine este si unde a disparut Nortey de exemplu?

    0
    0
  2. UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , BRAVO BAIETII !!!

    0
    0
  3. Timp generos pentru ,, academicieni. ” E vorba de mișcare cu tricou de superliga. Cu vârsta și experienta lui Rednic nu e loc de trișat. E condiție necesara pentru salt valoric. Tinerii pot accepta minute și banca de rezerve , cu intrari ce aduc prospețimea care a lipsit . Deja multe nume sunt circulate în rândul tinerilor și adoptate de microbiști. Am putea spune ca înainte de a aduce jucători , tehnicienii, trebuie sa aleagă jucători din propria ograda. Oferta e generoasa și Rednic deține și o agenda de încărcare treptata a biologicului aferent vârstei. Depinde pe cine mizează, ce mai poate obține la aducerea unui mult așteptat ,, 10 ” , dirijor, creier, polul adevărului.

    0
    0
  4. Da l-am vazut si eu la finala de tineret de la Targoviste, am si vorbit cu el si i-am incurajat pe toti baietii. Da AHMET este un jucator talentat si poate face pasul catre echipa mare la fel ca, RARES POP si mai sunt jucatori talentati , nr. 10 POP un jucator la fel de talentat si fundasul dreapta ALEXANDRU .

    0
    0
  5. Din astea doua echipe nu aduni o jumatate de echipa …apta de prima liga. Raman siderat fata de politica manageriala la UTA. Ca de obicei se aduc jucatori..incet, tarziu,.putini, ieftini, si dati afara de altii, de la car5e…se asteapta…minuni La lotul asta nu poti emite…nici o pretentie. Dupa umila mea parere de suporter vechi ar mai trebui …inca,…vreo 10 sensibil mai buni ca ce exista azi.,.Cu copii…nu poti tine ritmul,..oricit de talentati ar fi ei. PS. Nu jucam amical.. cu CFR ca vezi Doamne jucam cu ei …in etapa a doua, dar dorim sa ne antrenam cu …Otelul…cu care jucam in prima etapa. O logica…” tip UTA”. Dar jucam cu….Socodor, echipa de liga a 4 a ..nou promovata. Rednic…pina ia bani sta, apoi..va pleca…nu-i poti cere sa ” faca din …kkt un bici,..care sa si pocneasca”. E o vorba…mai veche…:.. „…Pestele de la cap…se impute ” !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button