UTA Arad

Slovacul Fabry e noul „decar” al UTA-ei! Rednic: „Am avut șansă că jucătorul și-a dorit să vină aici”







Când UTA termina amicalul cu CS Socodor (câștigat cu 4-0), la Arad, slovacul Andrej Fabry devenea oficial fotbalistul arădenilor. Mijlocașul slovac a semnat un contract pe un an de zile cu opțiune de cumpărare și e foarte apreciat de Mircea Rednic. „E un mijlocaș de picior stâng, numărul 10, bun pasator, bate lovituri foarte bine. Am stat foarte mult și am avut șansă că jucătorul și-a dorit să vină aici.”,a spus antrenorul arădenilor despre noul său „decar”.


Clubul UTA i-a făcut CV-ul noii achiziții a „roș-albilor” în anunțul oficial:


Andrej Fabry este noul jucător al UTA-ei! Mijlocașul central de profil ofensiv în vârstă de 26 de ani vine din prima ligă a Slovaciei, de la Skalica. A evoluat în sezonul precedent în 35 de meciuri în toate competițiile, a reușit 12 goluri și a oferit 5 pase decisive.
Născut pe 1 martie 1997, la Topoľčany, în Slovacia, Fabry măsoară 1.77 și poate evolua atât în mijlocul terenului, cât și în partea dreaptă. A evoluat în carieră pentru FC Nitra, Dunajska Streda, SKF Sered și Skalica în Slovacia și Jablonec, în Cehia. A adunat patru selecții pentru naționala de tineret a Slovaciei, pentru care a debutat în 2018. Îi urăm mult succes la Arad și cât mai multe realizări!”

Fabry este a 5-a achiziție a verii la UTA după fundașii Roganovic, Carp și Dumitrașcu și atacantul Cooper.



11 comentarii

  1. Atenție domnule Rednic, acum ești în vest …Aradul este vestul României….la noi nu ține prea mult vrăjeala……sa te ferească Dumnezeu, sa încerci sa ne prostești !!!

    0
    0
    1. Bai frate , tocmai ca esti in VEST …nu te comporta ca un „mitic” cu amenintari ieftine. La voi dracu nu-i bun nici fript nici fiert!….Are buget de EUR5000 salar plus prime de joc care speram jucatorii sa traga tare sa le ia…Nu multi jucatori sint extaziati cu acest plafon…Mai puneti si voi increderea in Rednic ca datorita lui mai jucam anul asta in Liga 1…Deocamdata nu ati vazut echipa ce ao creaza la lucru. Da o sa fie buluceala la inceput dar poate o sa fie o ECHIPA! Forza UTA!

      0
      0
  2. Au inceput sa vina baietii !!! Cu ce sa te prosteasca FLORINE, REDNIC ? Care vrajeala ? EXPLICATE !!!

    0
    0
    1. Anonimi, care stau in spatele tastaturii, in realitate nu au curaj nici sa deschidă gura!!! Noroc că nu sunteţi mulţi, cei care sunteti negativi, aveti grijă negativismul, duce la boală sau deja sunteţi bolnavi!?!?

      0
      0
  3. Sunt unii negativisti ,pesimisti rau nu asa !!! Eu nu inteleg ce nu le convine de comenteaza la fiecare jucator venit la UTA. ? Inseamna ca, nu sunt utisti, alta explicatie nu este. Nu au incredere in REDNIC ? Pai in BALINT au avut ? Trebuie lasat sa faca omul echipa buna pt. ca, se pricepe, la el nu merge sa ai loc in echipa dupa ce zice unul sau altul bagat pe gat, la el, stii fotbal, esti bun, joci , considera ca, nu esti de Superliga, nu joci . Trebuie numai rabdare si va fi bine cu siguranta.La toate echipele se intampla acelasi lucru, se testeaza jucatori buni sau rai si la sfarsit de campanie raman cei mai buni. OPTIMISMUL PRIMEAZA, FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  4. Pe hârtie, chiar arată interesant jucătorul ăsta.

    Să vedem cum o fi și pe teren.

    Încet încet se adună câte ceva. Semne bune și de la juniorii folosiți azi vs Socodor.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button