UTA Arad

Ahmet Ekmekci vrea să joace cu UTA în SuperLigă: „Îmi doresc mult mai mult de la mine, de la echipă, de la viață, de la tot”







În seara în care UTA și-a luat mijlocaș central slovac (Andrej Fabry), de 26 de ani, Ahmet Ekmekci a strălucit în amicalul „roș-albilor” de la Socodor. „Decarul” de 19 ani i-a dat pasă de gol lui Cooper, dar a și marcat golul cu numărul 4 al echipei sale cu un superb voleu din unghi, ce s-a dus la vinclu, la colțul lung.


Mircea Rednic e unul dintre estimatorii fotbalistului de origine turcă. „Ahmet a dat un gol frumos, are execuții, dar mai are de muncă și el. E tânăr, o să rămână în jurul echipei și când o să am posibilitatea o să îl și folosesc”, a spus tehnicianul „roș-albilor”.


Golgheter stagional al echipei de tineret, vicecampioană națională, Ekmekci a făcut un prim sezon bun după lunga perioadă în care s-a confruntat cu probleme medicale la ambii genunchi. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce am realizat până acum. Nu a fost un drum ușor, am venit după o perioadă foarte grea, îmi doresc mult mai mult de la mine, de la echipă, de la viață, de la tot. La prima echipă a UTA-ei este un nivel mai ridicat, mult mai intens, dar și mult mai frumos, continuăm să muncim.  Sunt sigur că o să-mi fac loc în SuperLigă, o să dau tot ce pot, o să vină și reușite mai mari și totul va fi bine. La execuția de la gol a fost 100% instinct, am văzut colțul și am șutat. Am marcat goluri și mai frumoase în cariera mea și sunt sigur că vor veni și altele și mai frumoase”, a spus tânărul utist, care a spus răspicat: „Mi-aș dori foarte mult să debutez la Galați, foarte mult”.

La Socodor, Mircea Rednic l-a utilizat pe Ahmet în centrul liniei mediane, lângă Isac, însă e clar că fotbalistul e obișnuit cu o poziție mai ofensivă. „La juniori am jucat foarte mult vârf, la echipa mare am jucat n bandă, dar joc ce mi se cere. Dau 100% și sunt obligat să fac ce mi se cere. Îmi place în mijloc, decar, nouar, nouar fals, oriunde în fața porții”, a adăugat Ekmekci.

Prin prestații și realizări, Rareș Pop și-a câștigat un loc de titular la UTA, dar Ahmet Ekmekci nu crede că ar trebui să-l scoată din echipă pe colegul său pentru a juca și el. „Nu ar trebui să concurăm unul cu celălalt, ci să facem un duo. Jucăm la aceeași echipă, trebuie să o ridicăm împreună, nu să ne ridicăm noi ca individualități”, e concluzia fotbalistului arădean.



9 comentarii

  1. Pe urmele lui Hagi ? Federația cere un junior în teren, și talentele cer trei.! Sigur ca în condiții prielnice pentru toată lumea. Cu grija pentru acoperire pe posturi și număr la o ediție echilibrata. Impactul pentru pustii vizați cu tensiunea punctelor nu va fi ușoară. Acum sunt la celebrele borne pentru fotbalul mare. 20% talent, urmează 80% munca. Adevărata proba , urmata de afecțiunea în decibeli a tribunei de la Neuman. Bafta.!!

    0
    0
  2. Acum vreo 10 ani gazduiam la sala UAV un turneu Atletico de Craciun. Meciurile se jucau de la ora 9 iar sala o deschideam la ora 8. Intruna din din zile , era inainte de 8, la usa salii erau o mama si un pusti asteptind sa intre in sala. Cum am deschis usa micutul a zbughit-o inauntru si dupa ce s-a schimbat in tribuna a intrat pe teren si a inceput sa traga la poarta. A facut asta de unul singur pina pe la opt jumate cind au inceput sa apara si ceilalti copii. L-am urmarit si in meci, juca alaturi de Vulturar si de un talentat blond pe nume Popescu, cred(care nu stiu pe unde a disparut), toti trei fiind vedetele echipei profesorului Dinu Donca. Daca n-ar fi fost accidentat o perioada lunga de timp ar fi fost demult in anturajul primei echipe. Copilul traieste pentru fotbal si vointa lui va depasi deficitul de talie.

    0
    0
    1. Ii doresc mult succes micalaceanului Ahmet! Creste el….. creste UTA! Dar talia e o problema ….. iremediabila! As fi fericit …. sa ma contrazica si sa ajunga unde isi doreste!

      0
      0
  3. Mult succes alături de colegii tai de la echipa de liga I ! Sa fii util echipei și să iubești necondiționat UTA și minunatul public din tribune .

    0
    0
  4. AHMET, da l-am vazut si eu la finala de tineret disputata la Targoviste si pot spune ca, este un jucator talentat si promitator,un jucator tanar si foarte ambitios,sper sa joace alaturi de RARES POP in echipa. Am mai vazut un jucator la fel de bun la echipa de tineret si anume POP cu nr. 10 pe tricou, un jucator cu o buna tehnica ,un jucator la fel de promitator si fundasul dreapta ALEXANDRU parca il cheama, bun baiatul,nu a trecut BAIRAM de el cat a jucat pana a se accidenta. UTA. are jucatori tineri foarte promitatori ,numai trebuie avut grija de ei si incurajati si pregatiti pt. echipa mare. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  5. De tineri talentați dar mai ales ambițioși are nevoie UTA nu de boșorogi plătiți regește și sictiriti.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button