UTA Arad

Slovacul Fabry și ghanezul Nortey – la debutul pentru UTA, în amicalul de la Hunedoara! Hrezdac și Isac – ca și împrumutați la Corvinul!





Înfrățite prin suporterii ei, Corvinul și UTA se duelează mâine seară (ora 18), pe arena „Michael Klein”, în cadrul unui amical. Pentru hunedoreni e primul al verii, în timp ce arădenii au mai câștigat cu 4-0, miercuri, la Socodor, împotriva proaspetei divizionare terțe arădene.


De această dată, Mircea Rednic intenționează să utilizeze doar fotbaliștii care l-au convins și care vor rămâne în lot în sezonul 2023-2024, exceptându-i pe „Jason” și Kone, dintre care antrenorul „roș-albilor” va alege unul. Așa că – probabil – va conta pe 18-19 jucători, iar unul dintre ei, Damian Isac, ar putea schimba taberele chiar mâine. Sub comanda lui Florin Maxim a ajuns de două zile și Denis Hrezdac, însă rămâne de văzut dacă ambii vor începe campionatul ligii secunde „sub furnale”, ținând cont de faptul că hunedorenii au adus chiar în această săptămână doi mijlocași centrali, tânărul Ciurel și estonianul Antonov, care se alătură lui Chindriș și Bradu.

Revenind la UTA, e de așteptat să debuteze „decarul” slovac Andrej Fabry, dar și Daniel Bruce Nortey, ghanezul de 19 ani, care a fost menajat la Socodor din cauza unei contracturi musculare. Internaționalii Abeid și Postolachi sunt pe drum și – probabil – vor intra în echipă începând de la amicalul cu Reșița, de joi, 6 iulie.

Galeriile și-au susținut favoriții cot la cot la precedentul meci direct la Hunedoara

La Hunedoara, cele două echipe s-au duelat ultima oară pe 23 noiembrie 2014, în cadrul ultimei etape a turului Ligii a 3-a. UTA se impunea cu 4-2, după „dubla” lui Gueye Mansour și reușitele lui Voicu și Strătilă, în timp ce pentru gazde marca Făgărășanu, de două ori.

Suporterii celor două echipe au ales să își încurajeze favoriții umăr la umăr din aceeași peluză a stadionului „Michael Klein”. Și coregrafia și bannerele pregătite de cele două galerii au fost comune, iar la final, împreună cu fanii, au cântat și jucătorii suiți pe gard. Luptăm pentru echipele noastre sezon după sezon. De mulți ani prieteni în tribune, azi adversari doar pe gazon!”, era scris pe un banner imens afișat în debutul reprizei secunde de suporterii hunedoreni și arădeni.

La finalul sezonului 2014-2015, UTA promova în Liga a 2-a.

10 comentarii

  1. Este foarte subțire lotul echipei UTA! Nu știu ce minuni ar putea face Rednic cu actualul lot sa se salveze de la retrogradare ! Este incredibil cit timp sa pierdut ! Cu actualul lot , Otelul ne bate lejer ! Ar fi trebuit sa apăra încă 3 transferuri parcă … au apărut alții mai buni și acum nu știu ce sa aleagă ! Dacă sezonul trecut echipa a fost praf cred ca sezonul acesta va fi catastrofă ! Bătaie de joc la UTA, păcat de Rednic e antrenor bun el aduce ce-i permite bugetul clubului, cred ca a greșit ca a rămas la UTA!

    0
    0
    1. Eu cred că se vor mai aduce jucători pe finalul perioadei de transferuri din Europa, ținând cont că în România mai sunt 1-2 săptămâni din septembrie și poți apoi legitima și jucători liberi.
      Decât să aduci acum și să fie la număr mai bine mai aștepți (nu ne ajută pe termen scurt dar pentru sezon poate fi ok)

      0
      0
  2. Și la fotbal, ca la marfa perisabila, trebuie așteptat sa scadă prețul. Necesarul strict e schițat. O șansă mare la tineri. Am văzut unde duce graba pentru o pregătire comuna , niciodată de doamne ajuta. Un singur regret, datorita situației. Meciuri amicale și puține și puțin concludente. Acum și dacă ai aranja o partida cu Haiduk Split, ai parte de echipa lor a doua. Firma fotbalului nostru fără curent electric. Isac și Hrezdac cred ca numai corespund încă de la probe cu cronometru în mana, clasice. Hrezdac în plus cu frica unui nou accident, Isac cu probleme medicale dobândite la forțare de ritm. Amândoi, lenți , o viteza în minus fata de adversar. La Isac, faulturi de recuperare. Nu sunt soluții de soc în liga. Trebuie mers pe atac virulent sau pe așezare deșteaptă cu finalizări lucrate. E greu, dar asta se vrea la 4-2-4.

    0
    0
  3. Nu e Fabry o forță a naturii, 1.77/68, dar nici nu-i cere așa ceva fisa postului. E in stare sa îi facă uitați din secunda doi pe Roger și Ubbink.
    In alta ordine de idei ,poate-l aseamana cineva cu Rodion Gorun!

    0
    0
  4. Eu nu cred ca a gresit domnul REDNIC cu ramanerea la UTA…daca ii iese va fi pe cai mari,practic a facut o echipa noua sa joace,daca nu, are scuza bugetului diminuat si a plecarii a 14 jucatori multi dintre ei titulari…ce nu inteleg eu e cum o echipa cu atatea surse de finanjtare ajunge la o varianta low cost,,,pai iei bani si de la stat adica de la primarie si de la privati de la televiziuni ,sponsori si din vanzatri de jucatori si din bilete ca joci mecI de meci cu stadionul plin si tot ajungi in situatia asta..ce sa zica atunci alte echipe care se bazeaza doar pe 1-2 asa-zisi amarati de finantatori?

    0
    0
  5. Sunt talentati, azi maine ies si din regula under. Noi am vrea sa ii vedem la UTA dar datorita accidentarilor suferite nu mai pot tine pasul cu ritmul din liga1. Isac este mai mereu accidentat iar Hrezdac a avut multe evolutii neconvingatoare la Pecica , unde sa nu uitam e totusi Liga 3 si trebuia sa faca diferenta

    0
    0
  6. Parerea mea? Sa NU SARIM dupa fenta! Ca se numeste Rednic sau Boloni( in cazul asocierii ” grupului Ilie Dumitrescu), sa mai asteptam…Parerea mea! Cd CRED ca e clar, Meszar & echipa, SUNT DE-PA-SITI!
    HAIDE UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button