UTA Arad

Ubbink și Otele ar putea fi colegi la CFR Cluj, UTA vrea bani pe Roger, iar Batha va juca – probabil – acasă, în Albania!





UTA s-a despărțit oficial de 16 jucători în această vară, iar marea lor majoritate sunt încă liberi de contract, deși au existat diverse zvonuri legate de mai multe echipe.


Pe lângă Philip Otele, care era deja acontat de CFR Cluj încă din iarnă, doar un singur fotbalist plecat de la Arad și-a găsit până acum echipă: Mihai Dobrescu, care va evolua în Liga a II-a, la CSA Steaua.

Din câte se pare, Desley Ubbink s-ar putea reîntâlni cu Otele la Cluj, fiind aproape să semeneze cu „feroviarii”, după ce au existat tatonări și din partea actualei campioane, Farul Constanța.

Un alt nume important plecat de la Arad este Paul Anton. Internaționalul român nu va continua în Superligă, având mari șanse să semneze cu Gyor, echipă din liga secundă a Ungariei. Roger se află sub contract încă cu formația maghiară Szentlorinc Sportplaya, dar viitorul său depinde în continuare de UTA, care ar solicita aproximativ 50.000 de euro în schimbul său. Se pare că ar exista interes pentru fotbalistul brazilian, în mare parte de la echipe din afara României.

Albanezii Idriz Batha și Erion Hoxhallari s-ar putea întoarce în țara natală. Cel puțin „închizătorul” de 31 de ani are oferte de formațiile cu pretenții din Albania, în condiții salariale apropiate de cele din SuperLigă și se pare că va accepta una dintre ele. Nici internaționalul muntenegrean Marko Vukcevic nu va mai juca, cel mai probabil, în România.

Tot incerte sunt și situațiile sudamericanilor Willie Barbosa, Juan Cascini și Erico da Silva, iar Romario Benzar nu și-a găsit nici el echipă, deși s-a zvonit că ar putea reveni la Farul.

3 comentarii

  1. Ubink sau visul olandez. Plictisit repede, și sesizând ca e loc de,, pelerinaj ” pe aici, citeai pe fata lui ca vrea sa plece. Când spui olandez, devii interesat , dacă joaca și ceva fotbal, crezi ca ai dat lovitura. Lovitura a fost , dar în plex, nedorita. Nu toți olandezii au treaba cu portocala mecanica. Acum poate ne înșelam și alături de Otele sa pună de un reviriment. Jucători, ca cei mulți plecați, nu pot afecta UTA. Mai curios e drumul ales de un Costin, la un sezon bun, și perspective promițătoare. A ales Dinamo !! Trebuie să-l fi afectat rău despărțirea de UTA.! Așteptăm în continuare figuri noi la Arad. Fiecare zi are o importanta scadenta când nu te aștepți.

    0
    0
  2. Auzim aflam..ca : ” s-ar putea întoarce în țara natală…”,.. ca „..s-ar putea reîntâlni cu..”, ca „..având mari șanse să semneze ..”, ca..Se pare că ar exista interes ..”. Pina atunci …in afara de stirile astea de doi bani, doar Dobrescu si Otele au sigur echipa.Spune si asta cite ceva despre valoparea si pretentiile unora…ce erau titulari…la UTA. Despre ce va veni…la UTA..nici un „.. se pare sau „.. se spune”…UTA asteapta,..sa culeaga, la sfarsit,.. jucatori liberi si ieftini, care sa faca…minuni. Nu cred ca va gasi. Cu politica asta o fi cineva care sa…” musteasca de …optimism” ?

    0
    0
  3. Eu am mai spus ca UTA din sezonul trecut a fost poate cea mai slabă echipă din ligă, după ce fotbal am practicat, acum de plecări ce să zic, zic că nu regret pe nici unul din care au plecat chiar dacă nu prea știm ce vine să semneze în locul lor, dar din nou zic, mai rău ca și campiinatul trecut nu cred că poate să fie, nu cred că vom fi atăt de slabi.
    HAI UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button