UTA Arad

Până la urmă, Isac rămâne la UTA! Ristin ajunge în curtea Dumbrăviței, Bota merge la Carei, iar pentru Negoescu și Mercioiu se poartă negocieri!







Sita a cernut la UTA și după amicalul de la Hunedoara, câștigat de arădeni cu 2-1 în fața divizionarei secunde Corvinul. Mircea Rednic a mai renunțat la câțiva dintre jucătorii tineri, pe care nu îi consideră încă pregătiți să facă pasul spre SuperLigă. „Am fost obligat să iau o decizie legată de o parte dintre ei pentru că vreau să se ducă să joace altundeva. Ar fi păcat doar să se antreneze cu mine, iar apoi să joace la echipa de juniori. Trebuie să facă pasul spre prima echipa, dar mai întâi să joace măcar n Liga 2-a. De luni o să încercăm să le găsim echipe care le creează și condiții, dar și care ne garantează că vor juca măcar 50% din meciuri. Nu dau nume, dar o să-i aflați luni”, îi declara antrenorul UTA-ei colegului nostru, Ioan Hamza, ieri, cu ocazia participării la „Captain`s Cup”.


Și am aflat. Mijlocașul Răzvan Ristin (foto 1, 18 ani), autorul pasei de la golul doi al UTA-ei cu Corvinul, pentru ivorianul Kone, se întoarce în județul Hunedoara, dar la Santămăria Orlea. Aici se află cantonată CSC Dumbrăvița, singura divizionară secundă timișană, care a renunțat în această vară la doi jucători arădeni, Luca și Toma Bodri. Fundașul Marco Bota (foto 2, 19 ani) este ca și împrumutat la CSM Victoria Carei, formație de Liga a 3-a, care s-a salvat de la retrogradare din seria a 10-a. Portarul Rareș Bârlădeanu (18 ani) va juca un sezon tot în eșalonul terț, dar la Unirea Alba Iulia, formație ce a terminat pe locul 3 sezonul precedent, în C9.


Marcel Mercioiu și Claudiu Negoescu, fotbaliști ofensivi de 20 de ani, nu vor rămâne nici ei în lotul lui Mircea Rednic. Pentru ei clubul UTA poate negocieri pentru vânzare sau, mai degrabă, împrumut cu grupări din primele două ligi.

Cine sunt juniorii rămăși (deocamdată) cu Rednic?



Cel puțin deocamdată, „Puriul” i-a menținut în lot dintre fotbaliștii tineri pe portarul Robert Rusu (16 ani), fundașii Darius Iurasciuc (18 ani) și Ionuț Anișorac (18 ani), mijlocașii Fabiano Cibi (18 ani), Cristian Mihai (19 ani), Raul Stanciu (16 ani) și Ahmet Ekmekci (19 ani). Variantă de junior mai este și Robert Mustacă, mijlocaș de bandă sosit crescut de Farul Constanța. Surpriza vine de la Damian Isac (22 de ani), care părea destinat celor de la Corvinul Hunedoara, dar Mircea Rednic a fost convins să-i mai dea o șansă.

8 comentarii

  1. Fenomene extreme și pe la fotbal.! Așteptăm cei doi promiși ca,, porție ” de veniri. În loc o precizare de lucru cu tinerii din lot. Rednic, rămâne la un grup restrâns, totuși mare ca pondere, conform înțelegerii. Suntem mai mult ca siguri ca cei aleși au în spate notificări anterioare cu titlul de eventual progres. Deși sunt cu titlul,, mai vedem” aproape toți vor fi debutati cu minute în etape care o vor permite. UTA, va surprinde prin final de partide și cu chiar trei juniori în teren. Nu e exagerat la 18,19 ani. Trezește curiozitate traseul lui Negoescu. Pare ca el e notat prost de un antrenor din club, care pasează la timp ranchiuna oricărui nou antrenor. Păcat.

    0
    0
  2. Pai cu Mercioiu su Negoescu, devine clar planul: nu mai contam pe ei…Chestiunea e ca la 20 de ani,daca joci in ligi inferioare ,cam e clara treatable cu ascensiunea sportiva…Nu stim ,inca,daca e chestiune subiectiva sau obiectiva!
    HAIDE UTA!!!

    0
    0
  3. Sa ma iertati, dar la UTA nimic nu mai este clar.Nici cu venitii, nici cu plecatii, nici cu juniorii.Care este situatia cu Milosevici, Keseru, Chindris ?.Care sunt jucatorii de valoare din Belgia imprumutati ca sa acopere golurile din cadrul echipei ? Cand se reintorc Postolachi, Abeid, si colegul sau din Mauritania ?
    PS – pana la urma o sa facem atac cu Keseru si Milosevici in 4-4-2 – ul lui Rednic.Daca nu poti rezilia cu ei si tot ii platesti boiereste.

    0
    0
  4. Sunt grele tare de tot, rednic ne abureste la fiecare interviu pe care il da, ba ca sunt ca si semnati, ba ca la inceputul stagiului de pregatire avem 85 la suta echipa facuta , ba pana vineri, ba luni, ar trebui sa se hotarasca o data pentru ca incepe campionatul si echipa e subtire tare de tot. Cum zicea UTA nu merita sa fie pe loc de baraj, dupa faptele din ultima vreme echipa nici la baraj nu va fi

    0
    0
  5. Probabil din salba de mijlocași nu mai ajung și Isac este un profil bun acolo la mijloc, sperăm pentru el că îl vor ocoli accidentările și până în iarnă are timp să demonstreze.

    0
    0
  6. Ca in fiecare an…UTA ramine descompletata, pina la inceperea sezonului. Majoritatea celor ce vin, sau vor veni…nu au facut pregatirea…si pregatirea.. asta, e,.. in acest sezon …cam aiurea, ..se face local…nici macar…la Moneasa. ( se joaca cu Socodorul, cu Corvinul..etc – nici un meci serios). Rednic ” ne cam abureste” …ca …vor veni unii, dar astia sint ramasi fara echipe…desi..sint discutabili ca valoare Si asa..” alde” Carp…( sau Cooper ) nu e cine stie ce jucator.. Dintre cele 16 echipe…UTA este cea mai ramasa in urma, ca lot, ca amicale, ca pregatire. Nu sint semne bune…asta este adevarul. E bine ca macar ramane Isac, el are o oarece experienta, e rau ca lui Mercioiu sau Negoescu…in continuare,.. nu li se acorda nici o sansa, Tinem un portar junior…de 16 ani, dar il ” eliminam”: pe Mociu ( nici lui nu i s-a dat nici o sansa,…si a jucat..inclusiv..Rotaru ). De Keseru nimeni nu se atinge, eu unul l-as tine pe Chindris , ca.. si asa apararea este ..” in pioneze”. Concluzia e una singura : brambureala ca anul asta…de mult nu a fost…si ” cer incepe prost…se termina…si mai prost „. Nu il vad pe rednic imbracind pardesiul…la Arad, el se va satura si va pleca. mai ales ca UTA are o lipsa de monetar …teribila.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button