Fotbal juniori

A patra ediție a „Captain`s Cup”, sub semnul fundașilor Rednic, Botiș, Rădoi sau Benga! Două zile pline pe „Nou Camp” de Bujac







„Lumea mă strigă căpitane, așa s-a născut numele acestei competiții”, ne mărturisea Sorin Botiș după prima ediție a „Captain`s Cup”, desfășurată în anul 2018. În anii marcați de pandemia de COVID, competiția a luat o pauză, dar a revenit în forță anul trecut, ocazie cu care a și fost inaugurat „Nou Camp”. Este vorba despre noul teren al familiei Botiș, de pe strada Dimitrie Țichindeal, acolo unde a avut loc a patra ediție a „Captain`s Cup”. Invitați de onoare: Mircea Rednic și Sorin Rădoi, „principalul” și „secundul” echipei UTA, Alexandru Benga și Virgiliu Postolachi, cei mai reprezentativi fotbaliști ai „roș-albilor”, dar și parlamentarul Sergiu Bîlcea, fostul Ministru de Interne, Traian Constantin Igaș sau primarul Călin Bibarț.



18 echipe, peste 200 de fotbaliști

Meciurile s-au disputat sâmbătă și duminică la trei categorii de vârstă. Au participat aproximativ 230 de jucători, împărțiti la 18 echipe la trei categorii de vârstă:  ACS Pădureni, Olimpia Bujac 1975, CS Lupo Adidan, ACS Pădureni – alb, ACS Pădureni – verde, Progresul Pecica (2014-2015), CS Lupo Adidan, Olimpia Bujac, Academia Biarena, Sporting Arad, Fotbal Kids Arad, Progresul Pecica, AS Recaș, Victoria Nădlac (2012-2013), respectiv  Academia Biarena, Fotbal Kids Arad, Progresul Pecica, Olimpia Bujac 1975 (2010-2011). Și toate au ieșit câștigătoare.



Botiș: „Mi-aș dori ca acești mici fotbaliști să realizeze mult mai mult decât mine”

Fostul căpitan al UTA-ei a fost mulțumit de rezultatul final, mai ales că a reușit să le ofere participanților, pe lângă medalii și diplome de participare, și dulciuri, dar și o masă caldă. Dar mai ales bucuria de a juca fotbal în condiții bune, arbitrați fiind de Gabriel Hărduț, Adrian Bunaciu și Răzvan Joldea. Eric Wild, Bogdan Murgu, Adelin Nica sau Gabriel Iazbinscky i-au dat o mână importantă familiei Botiș, lângă Sorin aflându-se mam și tatăl său.  „Și în acest an ideea acestui turneu a fost aceea de a promova mișcarea în rândul copiilor, sportul. Eu am făcut performanță și mi-aș dori ca acești mici fotbaliști să reușească acest lucru, să realizeze mult mai mult decât mine. Iată că și <<Nou Camp>> de Bujac a împlinit un an, e una dintre marile mele realizări de când mi-am agățat ghetele în cui. Le mulțumesc și celor care au onorat invitația mea, copiii și chiar părinții s-au bucurat să-i aibă în mijlocul lor pe nea’ Mircea Rednic, pe Benga sau Postolachi, dar și pe celelalte personalități, cărora le mulțumesc că au fost alături de noi”, ne-a mărturisit Sorin Botiș. „Mă bucur că Sorin a organizat acest t urneu din care toată lumea are de câștigat. Îi mulțumesc că m-a invitat, am făcut poze cu copiii, am vorbit cu părinții, ne-am simțit ca într-o familie”, a spus și Mircea Rednic.

Sponsorii care au cotribuit și ei la buna reușită a ediție cu numărul patru a „Captain`s Cup” au fost: Centrul Municipal Cultural Arad, Centrul Cultural Județean Arad, Alianz Țiriac, Drast Gym, Flana Market, Dedaly Construct 1002 Art, Electric Sun, Demav Therm, Drast Company, Pizza 5 Colțuri și Caffe Plattinium.

 

2 comentarii

  1. Imi place ca Igas e peste tot, si la veteranii din Pecica si la cupa lui Botis, fara el nimic, chiar daca nu a jucat fotbal si nu are tangente decat pe linie politica ori propagandista.

    0
    0
  2. Botis e și el cu politica !
    Marele capitan -a început politica ,cu fotbalul !
    Nu mai folositi copiii sa Ba unpleti conturile

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button