Fotbal judetean

Felnacul și-a întărit atacul cu fostul utist Leucuța și golgheterul Nădlacului, Ciba a dat start pregătirilor având ca obiectiv locurile 1-5!







Formația ce a arbitrat lupta pentru titlul de campioană s-a întors în iarbă după o lună. Felnacul a înfiipt cuțitul în spatele Sântanei în cel de-al treilea minut de prelungire al ultimei etape și Socodorul s-a clasat prima și a și promovat în Liga a 3-a între timp. Până la urmă, vorbim despre formația ce a completat podiumul în sezonul precedent, care-și propune să țină ștacheta ridicată și în noul campionat.


Iar perspectivele sunt bune, ținând cont că VI-FE și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai prolifici fotbaliști din județ. Gheorghe Lasc (23 de ani) a marcat 17 goluri pentru Victoria Nădlac și va fi noua „gură de tun” a lui Lucian Ciba. Lângă el, cel mai probabil va juca un fotbalist mai experimentat, care a promovat cu UTA în Liga a 2-a în vara lui 2015. Este vorba despre Sorin Leucuța (32 de ani), fotbalist care a avoluat în ligile inferioare din Germania în ultimele sezoane. La capitolul juniori, „roș-albii” au mutat cu Ianis Sterciuc, un mijlocaș lateral de 20 de ani crescut de UTA, dar felnăcanii mai caută cel puțin un fotbalist Under, dar și un mijlocaș central. Totodată, Slagian Nichici (29 de ani) a revenit la echipă și va fi vicele lui Florin Rusu între buturi.


Bătrân: „Ne putem bate din nou pentru primele locuri”

Există și plecări, iar la acest capitol îi regăsim pe portarii Corodescu și Popescu, fundașul Șiclovan, mijlocașii Dancă și Zele (care, de altfel, plecaseră în străinătate) și atacantul Ghergar. „Le mulțumim celor care au plecat, le dorim bun venit achizițiilor, eu zic că ne-am orientat spre jucători de valoare și de caracter. Mai căutăm un mijlocaș central și un junior și eu zic că ne putem bate din nou pentru primele locuri, adică să rămânem între primele 5 echipe ale campionatului. Sunt importante și prelungirile contractelor lui Tomuț și Pasăre, vom avea un lot bun și numeric, căci am avut de suferit din această cauză pe finalul sezonului. Le mulțumim autorităților locale, domnului primar Ionică Malița, care ne-a și ajustat puțin bugetul și a fost și astăzi alături de noi, în ziua reunirii. Îl simțim implicat trup și suflet și asta e important în viața echipei noastre”, a spus Marius Bătrân, președintele grupării felnăcane.



Tomuț și Rusu au lipsit motivat de la reunirea de marți seară, dar se vor prezenta în curând la echipă. În perioada 16-22 iulie, felnăcanii se vor antrena în regim de semi-cantonament la Felnac, iar Ciba a solicitat nu mai puțin de 9 adversari pentru amicale. Aceștia vor fi: Athletico Vinga, UTA U17, Retezatul Hațeg, CSM Lugoj, Avântul Periam, Progresul Pecica, CS Socodor, Șoimii Lipova și Național Sebiș.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button