Fotbal judetean

Robi Kocsis – noutatea de la reunirea Viitorului, care intră pe teren în Cupă peste o săptămână!







Prima echipă arădeană ce intră în febra sezonului 2023-2024 nu e UTA, ci Viitorul. Câștigătoarea fazei județene a Cupei României va juca în faza regională a competiției KO pe 12 iulie, așa că vacanța a luat sfârșit marți seară, cu ocazia reunirii de pe arena „Motorul”.


Antrenorii Flavius Pavel și Flavius Moisă au la dispoziție încă două antrenamente, cele de joi și luni, pentru a fi pregătiți de vizita celor de la Magica Balta Caransebeș. Partida e programată miercuri, 12 iulie, pe arena „Otto Greffner” din Șiria (la Sânleani se reface gazonul), ocazie cu care va debuta pentru echipa „roș-albă” și Robert Kocsis. Polivalentul fotbalist a părăsit Curticiul în această vară și e prima achiziție certă a celor de la Viitorul, care i-a mai avut marți la antrenament și pe juniorii Rareș Narsesovici, Patrick Pavel și David Palcu, reveniți de la Ineu.


„În primul rând, cu excepția lui Flavius Bulboacă, golgheterul nostru care va face pasul spre Liga 3-a, nu am pierdut niciun jucător. De la reunire au absentat motivat Cosmin Gâlcă, Adi Popa și Manu Pantea, dar ne bazăm pe ei la antrenamentele ce vin. Punem mare preț pe cele două meciuri de Cupă, cel de acasă cu Caransebeșul și cel de la Dănceu, dacă tot am câștigat faza județeană a Cupei vrem să intrăm și în turul întâi al fazei naționale. E posibil să ne mai întărim până la meciul de pe 12 iulie, suntem în negocieri cu doi-trei fotbaliști, am mai avea neapărat nevoie de un atacant”, a spus Flavius Pavel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button