Liga a 3-a

„Colonie” de foști utiști și arădeni la CSM Deva: Copaci, Buia și Pătlăgică, lângă „lotul” Lipova!





O „armată” de jucători au fost prezenți, ieri, la reunirea formației de ligă a III-a de fotbal CSM Deva. Mulți sunt juniori aflați în probe și doar unii vor fi păstrați în lot de gruparea ce a pierdut finala pentru promovarea în eșalonul secund cu CSM Reșița, după ce în semifinală o eliminase pe Șoimii Lipova.

Printre certitudini se află și 7 jucători arădeni sau care au evoluat la grupări din județul nostru. Trei dintre ei chiar la prima echipă a UTA-ei, Alexandrul Pătlăgică, în SuperLigă, respectiv Paul Copaci și Darius Buia (ambii sosiți de la Gloria Bistrița), în Liga a 2-a. Sergiu Sabău și Andrei Gavrilă sunt crescuți de gruparea fanion a Aradului, dar au evoluat doar la juniori în campionatul Ligii Elitelor. Ultima oară, ambii au jucat la Lipova, ca și Nicu Modan și Denis Giosu, și ei aflați acum sub comanda lui Ștefan Nanu la Deva. Revenind la Pătlăgică, el este împrumutat la formația de la poalele cetății până în vara lui 2025, în timp ce restul vor deveni 100% jucătorii devenilor. La gruparea „alb-albastră” mai activează și chișăoanul Daniel Cherecheși, ca și director sportiv.

În altă ordine de idei, Alexandru Iordache, fundașul crescut la Centrul de Copii și Juniori de la CSM Deva, care a marcat singurul gol al echipei sale la Lipova, în prima manșă a barajului de promovare, s-a transferat la prim-divizionara FC U Craiova.

„Dacă anul trecut am intrat în play-off, anul acesta obiectivul e clasarea pe locurile 1-2. Ne dorim și promovarea, dar despre acest lucru o să mai vorbim și în iarnă, după ce vedem integrarea jucătorilor nou-veniți în lotul nostru și eventualele modificări pe care le vom face”, a spus Nelu Ardelean, președintele devenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button