UTA Arad

Slovacul Fabry – incert pentru meciul de la Galați, UTA începe sezonul cu vechiul echipament de joc





UTA strânge rândurile pentru primul meci oficial al sezonului, cel de vineri seara (ora 18,30), de la Galați, cu Oțelul. Vorbim despre deschiderea stagiunii 2023-2024 a SuperLigii, pentru care arădenii nu au cum să fie prea bine pregătiți din moment ce au schimbat foarte mult la nivel de lot, iar noile transferuri au avut la dispoziție două, maximum trei partide de verificare pentru a lega ceva relații de joc cu noii coechipieri.

Brazilianul Marcelo Freitas chiar nu a jucat niciun minut în testele verii (4-0 cu Socodor, 2-1 cu Corvinul și 1-0 cu Reșița), el ajungând la Arad marți dimineața. Cât despre restul, de exemplu, la această oră, slovacului Andrej Fabry nici nu i-a venit cartea verde de la MFK Skalica, fosta sa echipă. „Oficialii” arădeni sunt, însă, optimiști și mijlocașul central ofensiv e inclus în lotul ce va pleca mâine spre Moldova.

Deplasarea se face joi, pe ruta Timișoara – București cu o cursă de linie aeriană ce decolează la ora 15,30. Seara, arădenii vor trage la Hotel Ibis din Galați, în programul zilei de mâine mai fiind prevăzută și o conferință de presă în care clubul UTA își va prezenta la grămadă achizițiile.

Probabil, tricoul oficial pentru sezonul 2023-2024 îl vom vedea de abia săptămâna viitoare, înainte de confruntarea internă cu CFR Cluj și asta pentru că el încă nu a sosit la Arad până la această oră. Așa că, probabil, contra formației lui Dorinel Munteanu, arădenii vor îmbrăca tricourile din stagiunea precedentă, încheiată cu salvarea de la retrogradare după barajul cu Gloria Buzău

6 comentarii

  1. Sărăcie mare la club Păzea când vin memoriile la FIFA până și primarul a spus la emisiune cei de la UTA deja întreabă de sesiunea de toamnă a finanțărilor.
    Nu lasă Meszi vaca de muls!

    0
    0
  2. La Galați ca în Cupe europene. Nu ne cunoaște nimeni jocul , nici măcar arădenii. Prilej mare pentru întrat cu dreptul. Încă un atuu, început abrupt în competiție pentru majoritatea, și un joc mai puțin spectaculos poate fi scuzat. O echipa de început e schițata cu posibile mobilități la mijloc. Presiune pe gazde și in perspectiva pe UTA la partida cu CFR acasă. Credem în entuziasmul de început al noilor ,, textilisti ” și mai puțin în defetismul, poate pe undeva întemeiat, și ne întrebam,, Pentru cine bat clopotele, Mitica”.?

    0
    0
  3. Daca te uiti la orice emisiune cu subiect Superliga , nu auzi nici un cuvant despre UTA.Toata mass-media, site-uri de sport, implicit fotbal, posturi TV, Radio, nu comenteaza decat stiri despre FCSB, Dinamo, Rapid, Craiova lui Olguta, Craiova lui Mititelu, Farul (pt. ca este campioana), CFR, Petrolul, Sepsi (pt. ca a castigat Cupa Romaniei si Supercupa ), Poli Iasi, Voluntariul lui Pandele si cam atat.Despre UTA, Hermanstadt, U Cluj, zero absolut la comentarii !
    Aceasta este situatia la care ne-a adus acest imposor, fara nici o functie oficiala in cadrul UT-ei, fara o functie oficiala pe statul de functiuni si Organigrama UT-ei , acest MESZAR distrugatorul echipei fanion a Aradului din 1945 .Acesta este rezultatul ajungerii la incompetenta crasa , care a crezut ca promovarile din liga 4 in liga 3 si apoi in liga 2 sunt identice cu parcursul in Liga dupa ce a promovat.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button