Cluburi polivalente

CSM și CS Universitatea Arad trimit 5 sportivi la loturile naționale de gimnastică aerobică!





Secțiile de gimnastică aerobică de la CS Municipal Arad și CS Universitatea Arad continuă să producă talente, iar cei mai buni sportivi sunt convocați la loturile naționale.

Trei componenți ai CSM-ului, Melissa Fărcuţa, Maia Balogh şi Alexandru Berbece, au fost selecționați la lotul național de juniori. Sportivii sunt antrenați la club de Elza Fărcuţa şi Alexandra Cicirean și se află în prezent la Constanța şi se pregătesc în special pentru Campionatul European programat în Antalya, Turcia, în perioada 17-19 noiembrie, unde speră să cucerească medalii. Gimnaștii arădeni sunt antrenaţi la lotul național de Cristiana Spînu şi Mariana Mezei.

Și CS Universitatea trimite doi sportivi „sub tricolor”, dar la categoria seniori. Este vorba despre Darius Branda și Vlăduț Popa, antrenați la gruparea de pe Mureș de Ramona Haidu. Ca și juniorii și seniorii se află în pregătiri pe malul mării, pentru o comportare cât mai bună la Cupa Mondială și Balcaniada din octombrie, de la Bucuresti și Campionatele Europene din noiembrie, din Antalya (Turcia).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button