UTA Arad

CFR-ul transferă (și) în ziua meciului cu UTA: Luca Mihai a fost antrenat de regretatul Sinisa Mihajlovic și a jucat la Arad „sub tricolor”







Fosta campioană a României se află la Arad pentru meciul cu UTA, din această seară, de la ora 21,30, din cadrul rundei secunde a SuperLigii, dar la Cluj, „oficialii” clubului au mai perfectat un transfer. Al treilea în această săptămână, după cele ale fundașilor Ziv Morgan și Anton Krešić.


De această dată, CFR-ul a pus mâna pe un tânăr mijlocaș român crescut – însă – peste hotare în Germania și Italia. Luca Mihai are 19 ani, e un inter de picior stâng și a evoluat până acum la echipele de juniori ale nemților de la  Karlsruher și FC-Astoria Walldorf, după care s-a transferat în Cizmă la formațiile Primavera de la Chievo Verona, Bologna și Spal. La vârsta de 17 ani, mijlocașul a făcut pasul la echipa mare a celor de la Bologna, fiind promovat și antrenat de regretatul Sinisa Mihajlovic. La seniori, a jucat pentru AC Trento și AlbinoLeffe, iar arădenii l-au putut vedea pe viu în meciurile României U20 contra Italiei și Poloniei, desfășurate în noiembrie 2022 pe arena „Francisc Neuman”.


Mihai e impresariat de Cătălin Sărmășan, cel care îl reprezintă și pe Rareș Pop, noua „perlă” a fotbalului arădean.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button