Cluburi polivalente

CSȘ Gloria se întoarce în campionatele de „republicani” odată cu reabilitarea bazei sportive din Subcetate: „Achiziție” inspirațională – tricoul lui Pop! + FOTO







După mulți ani, Clubul Sportiv Școlar ”Gloria” Arad se întoarce în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal. Gruparea condusă de profesorul Paul Barta este în curs de afiliere, iar la începutul lunii septembrie echipele U19 (formată din copii născuți în anul 2005 și mai mici și pregătită de Adrian Clopu) și U17 (formată din copii născuți în anul 2007 și mai mici și pregătită de Marcel Cîmpian) vor intra în febra întrecerilor pe puncte.


„Borna” este cu atât mai importantă cu cât, în proporție foarte mare, cele două echipe vor beneficia de toate condițiile oferite de baza sportivă reabilitată din Subcetate. Aici, Asociația Voluntarilor și partenerii săi avansează rapid cu lucrările și sunt șanse mari ca într-o lună și jumătate vestiarele să fie funcționale. De astăzi, pe holul ce duce la vestiare stă și tricoul înrămat al lui Rareș Pop, semnat de toți fotbaliștii UTA-ei, inspirațional pentru cei aproximativ 170 de fotbaliști ai CSȘ-ului.


Cel mai probabil, investițiile Asociației Voluntarilo în reabilitarea și mobilizarea bazei sportive de la „13 generali” vor depăși suma de 100 de mii de euro.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button