UTA Arad

UTA o găzduiește pe CFR Cluj cu casa închisă, aproximativ 50 de fani de pe Someș sunt așteptați la Arad!







Noua echipă a lui Mircea Rednic, dar și prestanța adversarului CFR Cluj atrage publicul arădean la stadion, cu ocazia primului meci intern al UTA-ei, în noua stagiune a SuperLigii. Clubul arădean a anunțat de puțin timp „sold-outul” pentru confruntarea din această seară, din Calea Aurel Vlaicu.


”Jucăm meciul cu CFR Cluj cu “casa închisă”! Vă așteptăm alături de noi la primul duel de pe Arena Francisc Neuman din acest sezon! UTA – CFR Cluj începe la ora 21:30, iar accesul în stadion se va face de la ora 19:30!” – e anunțul de pe pagina de Facebook a grupării „roș-albe”.


Așadar, vom avea parte de peste 10 mii de fani arădeni în tribunele stadionului de Mureș, dar și de aproximativ 50 de susținători ai grupării de pe Someș, care se deplasează la bordul unui autocar în orașul nostru.

Ambele echipe au început stagiunea în fața unor formații nou promovate. Arădenii „smuls” un 1-1, la Galați, iar au bătut-o cu 2-0 pe Poli Iași, pe teren propriu.



2 comentarii

  1. Suporterii arata prin prezenta lor ca iubesc Clubul UTA, …echipa, fiind..linga ea. Urmeaza sa vedem ..seara asta si din partea Clubului UTA..organizare buna, joc frumos..si rezultat acceptabil, dar mai ales, la sfarsit,.. sa nu spunem ca nu ” am dat tot ce se putea”.. pentru o evolutie buna.. Altfel…cei multi azi…se vor imputina treptat.ca in finalul sezonului trecut.

    5
    3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button