UTA Arad

Hermannstadt câștigă duelul următorilor adversari ai UTA-ei, absență certă pentru ieșeni la Arad!







„Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc va încheia runda a doua a SuperLigii în partea inferioară a clasamentului. Arădenii rămân cu punctul de la Galați după vizita lui CFR Cluj și vor avea sub ei cel puțin trei echipe ce sunt la cota zero după disputarea primelor partide oficiale: FC U Craiova, Dinamo și Poli Iași.


Moldovenii au pierdut chiar în această seară primul duel jucat pe teren propriu de la revenirea în elită. FC Hermannstadt s-a impus cu 3-1 în Copou, după „dubla” lui Balaure (11 și 59) și golul din final al lui Iancu (87), în timp ce pentru ieșeni înscrisese Jatoba, după 73 de minute de joc. Leo Grozavu a rămas și fără Robert Ion (eliminat după 81 de minute), dar și pentru următoarele două jocuri de campionat, ultimul urmând să aibă loc la Arad, pe 4 august, de la ora 18,30.


În schimb sibienii, pentru care arădeanul Adi Petre a intrat pe gazon în minutul 90 pentru toate cele 14 minute de prelungire, au moral pentru vizita de săptămâna viitoare a echipei lui Mircea Rednic. Hermannstadt – UTA se joacă sâmbătă, 29 iulie, de la ora 18,30.

Formații:

Poli Iași: Ailenei – Kouadio, Ilie (60 Tincu), Katanec, Șerban – Roman (78 78 Vojtus), Vașvari (46 Marchioni), Itu (46 R. Ion) – Jatobá, Harrison (60 Luis Phelipe.), Gheorghiță. Rezerve neutilizate: Celeadnic – Stefanovici, Hlistei, Dumitru. Antrenor: Leo Grozavu



FC Hermannstadt: Letica – Butean, Găman, I. Stoica, Opruț  – Mino, Alhassan (64 – Biceanu) Balaure (83 Petrescu), Neguț (64 G. Iancu), D. Iancu (64 Jipa) – D. Paraschiv (90 Ad. Petre). Rezerve neutilizate: Muțiu – Paolo Medina, Bejan, Oroian. Antrenor: Marius Măldărășanu

FOTO: Politehnica Iași (facebook)

5 comentarii

  1. in momentul asta atat sibiul cat si iasi-ul par peste noi din pacate…ramane ca domnul rednic sa faca ceva cu actualul lot desi nu prea vad cum am putea obtine rezultate in situatia de acum..desi nivelul fotbalului romanesc e foarte modest,totusi nu te poti prezenta la meciuri cu atatia jucatori care nu au performat pe nicaieri si pe deasupra sunt si nepregatiti fizic..sa speram totusi in miracole,as fi cel mai fericit sa nu am dreptate..

    9
    0
    1. Sibiul e lejer peste noi. Iașiul în schimb pare foarte fragilă. O să avem cât de curând meciul direct și vedem unde suntem.

      3
      0
  2. Un optimist ar putea visa ca acest punct firav sa fie punctul unei continuități în elita. Pesimiștii, după definiție clarvăzători bine informați, umfla cu pompa pânzele dezastrului. Verdictul va fi dat , înainte de Iași, în atmosfera Sibiului pe cai mari. Cu alte cuvinte trebuie continuat și adus punctul pe post de pâine zilnica. Jucători necunoscuți pentru public la UTA, mai rău ar fi sa nu-i cunoască nici Rednic. Deocamdată o neliniște în apărare, care împiedică lucru în liniile avansate. Jucător ca și CARP au cam toți. Important e să-i oprești la gafe repetate Altfel degeaba ai portar care apară un 11 m. Cam mare întârziere în completare de lot. Măcar sa merite Asa e mulți așteaptă încă oferte. Dar ce mai faci cu un modest în etapa 10.? Sa dam credit unui început , adevărat modest, dar care poate urca în așteptări. Așteptări ce au devenit leit- motiv la UTA.

    7
    0
  3. Hermannstadt intradevar este peste UTA.in momentul de fata pastradu-si in mare parte in mare parte jucatorii si cu cateva achizitii bune formand un lot de jucatori omogen ca, de obicei. Ramane de vazut cum va reusi REDNIC pana la ora jocului sa gaseasca cele mai bune solutii pt. a scoate un rezultat cat mai bun. IASUL, nu cred ca, este peste UTA.,s-a vazut ce slab au jucat primele doua meciuri.Nici OTELUL nu rupt gura targului ,s-a vazut cat de norocosi au fost scotand un egal nesperat la Craiova.REDNIC are mult de munca la echipa, sper sa ii reuseasca , vom vedea . FORTA UTA Arad !!!

    1
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button