Superliga

Superliga, etapa a 2-a: Petrolul – la al doilea penalty ratat în tot atâtea meciuri, Hațegan a revenit în elită într-un meci fără goluri în Bănie!







Sepsi – FCU Craiova 1-0. Meci cu două cartonașe roșii în Secuime și un singur gol. Matheus Mascarenhas a fost eliminat direct în minutul 45, din cauza unui fault foarte dur comis asupra lui Jonathan Rodriguez. Echilibrul numeric s-a restabilit în minutul 74, când Cosmin Matei a văzut la rândul său roșu după un fault dur comis în careul advers. În minutul 89, Aganovic a bătut perfect un corner, iar Mario Rondon a reluat în plasă nestingherit stricând debutul lui Nicolae Dică pe banca oltenilor.


Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!


UTA – CFR 1-3. Cooper a ridicat tribunele arădene în aer cu un șut la vinclul porții lui Sava, dar CFR Cluj a întors partida cu UTA până la pauză. Pe un teren îmbibat cu apă, trupa lui Mandorlini și-a impus jocul fizic în partea secundă și a marcat și golul trei, plecat de la o fază creată de fostul utist, Philip Otele.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Farul Constanţa – FC Voluntari 4-1. De trei penalty-uri a beneficiat campioana în duelul intern cu Voluntariul lui Ilie Poenaru. Așa s-a născut hattrickul căpitanului Ionuţ Larie (29, 55, 90+6), „pokerul” fiind întregit de Ionuţ Vînă (65). Ilfovenii au dat iluzia unei surprize după reușita lui George Merloi, din minutul 9. Fostul „astral” ajunge la cota trei reușite în două etape.



FCSB – Dinamo 2-1. Derby de  România a fost câștigat de formația favorită. Florinel Coman a deschis scorul după o jumătate de oră cu o execuție în vinclu, asemănătoare cu cea utistului Cooper, iar după 5 minute Darius Olaru a mărit avantajul cu un șut în cros. Ambele reușite au fost semnate cu piciorul stâng. „Câinii” au redus din diferență târziu, cu 7 minute înainte de finală, când Târnovanu a greșit, iar Gregorio a profitat și a redus din handicap.

Politehnica Iaşi – FC Hermannstadt   1-3. Duelul următorilor adversari ai UTA-ei a revenit sibienilor, care l-a avut în Silviu Balaure în zi de gol. Iașiul a sperat 8 minute că o poate întoarce pe formația lui Măldărășanu, dar eliminarea lui R. Ion și reușita lui Gabi Iancu au limpezit lucrurile în Copou.

Universitatea Cluj – FC Rapid 1923   0-3. Formația din Giulești s-a simțit excelent pe neutrul din Mediaș. Oaspeții au dominat destul de clar ostilitățile în fața „șepcilor roșii”, dar au avut nevoie de devierile lui Mitrea și Vătăjelu pentru a se distanța la 0-2. Papeau a rezolvat defintiv partida cu un șut puternic din apropiere.

FC Botoşani – Petrolul Ploieşti 1-1. Fără îndoială, „lupii galbeni” au pierdut două puncte în nordul Moldovei. Pe final de meci, VAR-ul le-a anulat un gol elevilor lui Florin Pîrvu pentru un offside milimetric, iar trei minute mai târziu, tot Gicu Grozav a ratat un penalty. E a doua lovitură de la 11 metri în tot atâtea etape ratată de Petrolul, după cea a lui Budescu cu U. Cluj.

Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi 0-0. A fost o seară ghinionistă pentru „Știința”, la revenirea lui Ovidiu Hațegan, la centrul într-un meci de SuperLigă. Arădeanul a arbitrat din nou după 509 de zile în SuperLigă o partidă fără goluri, dar cu destule ocazii în special în contul oltenilor. Gazdele au lovit de trei ori și bara, prin Ivan, Căpățînă și Mitriță, în timp ce Oțelul a făcut un meci defensiv și a ținut cu dinții de un punct foarte prețios pentru ea.

Vineri, 21 iulie

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC U Craiova 1948   1-0

Rondon 89

Cartonașe roșii: Matei 74 / Mascarenhas 45+2

UTA Arad – CFR 1907 Cluj  1-3

Cooper 27 / Birligea 29, Carp 40 – autogol, Yeboah 85

Penalty ratat: Betancor 35

Sâmbătă, 22 iulie

Farul Constanţa – FC Voluntari 4-1

Larie 30 – penalty, 55 – penalty, 90+6 – penalty, Vînă 65 / Merloi 9

FCSB – Dinamo 2-1

Coman 30, Olaru 35 / Gregorio 83

Duminică, 23 iulie

Politehnica Iaşi – FC Hermannstadt   1-3

Jatoba 73 / Balaure 11, 58, G. Iancu 87

Cartonaș roșu: 81 Robert Ion

Universitatea Cluj – FC Rapid 1923   0-3

/ Dugandzic 45, Vătăjelu 62 – autogol, Papeau 73

Luni, 24 iulie

FC Botoşani – Petrolul Ploieşti 1-1

Roman 38 / Grozav 14

Universitatea Craiova – Oţelul Galaţi 0-0

Clasament

 

Etapa următoare

Vineri, 28 iulie

Ora 18.30 FC U Craiova 1948  – Universitatea Cluj

Ora 21.30 FC Rapid 1923 – FC  Botoșani

Sâmbătă, 29 iulie

Ora 18.30 FC Hermannstadt –  UTA Arad

Ora 21.30 Oțelul Galați – FCSB

Duminică, 30 iulie

Ora 18.30 Farul Constanța – Politehnica Iași

Ora 21.30 CFR 1907 Cluj – Universitatea Craiova

Luni, 31 iulie

Ora 18.30 Petrolul Ploiești – FC Voluntari

Ora 21.30 Dinamo București – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

FOTO: Universitatea Craiova (facebook)

2 comentarii

  1. Nu stam bine deloc, Nea Mircea. Nici in clasament, nici in teren. La Sibiu nu putem scoate decat maxim un punct, Iasiul cred ca o sa ne bata aici, apoi vin doua deplasari si vine FCSB care o sa faca golaveraj aici. Cu 3-4 puncte in 7 etape…As vrea sa gasesc doua echipe mai slabe ca noi care sa cada anul asta, dar nu-mi dau seama care ar putea fi. Una sa zicem Otelul. Daca nu aduceti 2 atacanti cel putin de valoarea lui Postolachi…

    1
    0
  2. Bine ai revenit în liga I , arbitrajele fără tine au fost mai sărace , eu îți urez multă sănătate și cât mai multe meciuri la centru cu marile echipe ( de club și naționale) .

    2
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button