UTA Arad

Fanii „Bătrânei Doamne” – la o nouă invazie a Sibiului, rezervarea locurilor pentru meciul cu Hermannstadt se face la „UTA Official Store”!







În luna februarie a acestui an, în returul sezonului 2022-2023 al SuperLigii, suporterii UTA-ei înregistrau un record de susținători pentru un meci pe teren străin, într-un alt oraș. Aproximativ 1500 de arădeni luau cu asalt noul „Municipal” din Sibiu, iar sâmbătă se vor întoarce la locul „faptei”, adică în cea mai scurtă deplasare din campionat.


Partida cu FC Hermannstadt, formație ce vine după un succes cu 3-1 la Iași, e programată sâmbătă, 29 iulie, de la ora 18,30, așa că se anunță o nouă prezență importantă a fanilor „roș-albi” pe Cibin. Anunțul prin care aceștia strâng rândurile sună astfel:


Sâmbătă ne reîntoarcem la Sibiu, un oraș unde întotdeauna ne-am simțit ca acasă și sperăm să avem parte de momente la fel de frumoase precum în ultima deplasare, când peste 1000 de arădeni au umplut peluza oaspeților. Peluza noastră organizează deplasarea suporterilor cu autocarele și îi invită pe toți utiștii să se alăture pentru a susține Bătrâna Doamnă. Prețul trasportului este de 80 RON/persoană, iar rezervarea locurilor în autocar se va face exclusiv la magazinul UTA Official Store (Calea Aurel Vlaicu, bloc L, între gară și Atrium Mall, între orele 10.00 și 18.00), acolo unde fanii trebuie să se înscrie pe listă cu datele personale și să achite costul deplasării în funcție de numărul de locuri rezervate.

Suporterii care nu locuiesc în Arad sau nu au posibilitatea de a se înscrie la magazin ne pot contacta prin mesaj privat pentru rezervare. Meciul dintre Hermannstadt și UTA este programat să înceapă sâmbătă, de la ora 18:30, pe noul stadion din Sibiu”,

Mesajul a fost postat pe contul de facebook al celor de la Ultras Arad II.



Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button