UTA Arad

Rednic lasă deoparte alibiurile înainte de deplasarea la Sibiu: „Nu mai e un meci de omogenizare, ne propunem trei puncte cu o echipă de nivelul nostru”







UTA a rămas cu punctul de la Galați după vizita celor de la CFR Cluj, dar mai ales cu destule puncte de întrebare în vederea etapelor ce vin, începând cu deplasarea de la Sibiu, de sâmbătă seara (ora 18,30). Echipa arădeană a avut zeci de minute fotbal bun în compania unei dintre cotracandidatele la titlu în SuperLigă, dar și momente de în care nivelul de concentrarea a fost sub nivelul mării. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Hermannstadt!



Rednic: „Suntem mai omogeni decât am fost la început, fiecare săptămână de pregătire contează”

Practic, Mircea Rednic susține că elevii săi s-au bătut singuri și și așteaptă o reacție din partea lor începând de jocul de mâine. „Acum vin două meciuri cu echipe de nivelul nostru, trebuie să ne propunem să câștigăm câte 3 puncte și mai ales să luăm meci cu meci cu meci. Primul dintre ele este cel de la Sibiu, am jucat cu ei spre finalul sezonului trecut, îi cunoaștem, nu au schimbat foarte mult. Meciul cu Hermannstadt nu mai e unul de omogenizare, deja avem trei săptămâni bune în care am lucrat cu același lot. Jucătorii care au venit mai târziu sunt mult mai bine după datele care le avem după fiecare antrenament, suntem mai omogeni decât am fost la început, fiecare săptămână de pregătire contează. Mi-aș mai dori ca și Marcelo (n.a. Freitas) să primească cartea verde, ca să-l putem folosi”, spunea „Puriul”, iar astăzi mijlocașul bazilian s-a urcat în autocarul pentru Sibiu. În schimb, antrenorul utist nu-i va avea la dispoziție pe Ekmekci și Stroungis, ambii având probleme cardiace. Iar în ceea ce-i privește pe Chindriș, Keseru sau Milosevic lucrurile rămân stabilite, adică toți sunt în afara lotului. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Opruț – o pierdere pentru ei”



În urmă cu o săptămână, Hermannstadt a câștigat la Iași cu același scor cu care UTA a cedat toate punctele cu CFR-ul (1-3). „Avem un meci cu o echipă care vine după o victorie, dar care e și obligată să schimbe ceva. Am înțeles că Opruț a semnat în Belgia, m-a sunat și cineva de acolo legat de el, mi-au cerut un scurt interviu. E o pierdere pentru ei, pentru că duceau foarte bine jocul în partea stângă. E o echipă omogenă care se organizează foarte bine și care pe contraatac e foarte periculoasă. Așa au și câștigat la Iași, am văzut meciul, l-am analizat și vom vorbi și cu jucătorii pentru a știi ceea ce avem de făcut. Până la urmă, eu zic că e o echipă de nivelul nostru, deci e clar că noi mergem ca să luăm cele 3 puncte și eu cred că putem să facem asta”, a mai punctat Rednic. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Măldărășanu: „Ne dorim să legăm două victorii, ar fi foarte important pentru parcursul din campionat”

UTA a bifat toate rezultatele în fața lui Hermannstadt în stagiunea precedentă. Eșec la Arad (1-2) și remiză la Sbiu (0-0), în sezonul regular și victorie (1-0) pe „Francisc Neuman”, în play-out, la debutul lui Rednic pe banca „Bătrânei Doamne. Despre fostul său coleg și antrenor de la Rapid a vorbit și Marius Măldărășanu. „Este un antrenor cu experiență, însă e clar că UTA este mult schimbată. El are capacitatea asta să formeze o echipă, nici nu pot spune că o omogenizează, pentru că e timpul foarte scurt. Văzând cele două meciuri ale lor, prima repriză de la Galați a fost foarte bună, un meci bun și contra CFR-ului, deci pe undeva reușește să închege o echipă, chiar dacă sunt multe schimbări. Pe de altă parte, depindem de noi, suntem pe un trend bun, am făcut două meciuri bune, avem doar trei puncte, dar în general jocurile bune și ocaziile îți dau încredere. Normal că nu poți rata la nesfârșit, este clar că apar rezultatele, asta ne dorim. Ne dorim să legăm două victorii, ar fi foarte important pentru noi, pentru parcursul următor în campionat. Rareș Pop este un copil de viitor, știe toată lumea, normal că sunt lucruri pozitive și remarci pozitive la adresa lui. Noi trebuie să îl blocăm, nu doar pe el și pe ceilalți și în general jocul UTA-ei în momentul în care ne vom apăra, pentru că vor fi momente în care va trebui să ne apărăm și o să o facem bine. Vor fi și momente în care vom ataca și cu siguranță vom face asta, importantă în primul și în primul rând este atitudinea“, a declarat antrenorul principal al sibienilor, care speră să-i recupereze pe Balaure și G. Iancu până la ora partidei, dar și să fie inspirat în alegerea noului fundaș stânga, după plecarea lui Opruț la echipa belgiană KV Kortrijk. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Formații probabile:

Hermannstadt: Letica – Medina, Găman, I. Stoica, Butean – Mino, Alhassan – Petrescu, Neguț, D. Iancu – D. Paraschiv.

UTA: Fl. Iacob – Roganovic, Benga, Markov, Abeid – R. Pop, Dumitrașcu, Marku, Stahl – Fabry – Cooper.

Arbitri: Marian Barbu (Făgăraș) – Mihai Marica (Bistrița), Stelian Slabu (Brașov). Rezervă: Cristian Moldoveanu (Sfântu Gheorghe).

Camera VAR: Horațiu Feșnic și Doru Lucaciu (ambii din Cluj)

Observator FRF: Teodora Albon (Cluj)

Observator LPF: Claudiu Boaru (Mediaș).

5 comentarii

  1. Mergem pe mana lui rednic anul ăsta, am avut tot antrenori tineri fara experienţă, balint, Poenaru, nu contează vârsta, contează experienţa!

    4
    1
    1. ramane ca actualul antrenor Mircea REDNIC sa-l contrazica pe fostul antrenor si actualul analist DIGI,Ionut BADEA care tocmai a afirmat ca UTA nu arata ca o echipa avand atatia jucatori noi si renuntand la cei care au dus greul in ultimii ani.ma uitam aseara la botosani care au scos egal in giulesti si puteau chiar si sa castige..si ei transfera foarte multi jucatori liberi,dar parca au si alta calitate fata de ce am gasit noi..ar fi super bine sa nu pierdem la sibiu,iar o victorie ar fi un rezultat de senzatie..

      9
      0
  2. Azi mai bine decât ieri și mai rău decât mâine, după cum spunea …cineva, never mind. Așa trebuie sa fie cum zice Mister, omogenitate sporita, trasee mai cunoscute, relații de joc mai bune .
    Azi UTA are șanse mari să câștige, rămâne de văzut cum e cu ,,benzina” in a doua repriză .

    5
    3
  3. problema e ca in afara de rares ,nu vad sa avem pe nimeni care sa fie decisiv si sa poata schimba soarta unui meci..mi se pare ca avem multe lipsuri,in plus si ,,benzina,, are cifra octanica destul de scazuta….sa ne incredem totusi in inspiratia antrenorului,poate scoate el ceva din joben azi!

    2
    0
  4. O partida strecurata de DIGI printre automobilism, tenis și reclame la alte meciuri. Eu continui sa cred într-o implicare,, nevinovata” a gurului orădean. Ne surâde precum Keseru din culise. Pierderea nu e mare. Analiștii cu o plata rizibila, nu fac nici cât un ciot de adevăr cristalin. Ne interesează echipa noastră cu lupta ei de emancipare. Tot ca targhet permanenta în elita. Pare puțin. Ia gândiți-vă la lucrările arbitrajului, și veți avea imaginea unui club care se smulge din glod cu forte proprii.!!

    5
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button