UTA Arad

Rednic, la primele probleme cu suporterii UTA-ei: „Lucrurile bune se uită repede, cum să înjuri de familie?”





Mare parte a galeriei UTA-ei prezentă la meciul de la Sibiu, pierdută cu 2-1 de echipa favorită în fața celor de la Hermannstadt s-a întors cu spatele în momentul în care jucătorii în „roșu-alb” au venit la salutul de după meci. „ „Ce să le mai ceri suporterilor? S-a văzut câți au venit și cum au susținut echipa, indiferent că noi am pierdut astăzi. Cred că și ei au văzut, și ei își doresc mai mult, și noi ne dorim mai mult, dar asta e situația în momentul de față. Sunt jucători care n-au nici două săptămâni de când sunt cu noi. E normal să fie dezamăgiți, dar eu tot le explic că e greu să faci o echipă într-o lună și jumătate și primele două săptămâni au fost mai mult jucători din academie”, spunea Mircea Rednic imediat după eșecul de la Sibiu.

Însă, a fost și un așa-zis incindent aproape de zona vestiarelor, când antrenorul UTA-ei susține că el și jucătorii au fost jigniți în special de unul dintre fanii veniți de la Arad. „După meciul de la Sibiu m-a deranjat felul în care s-au comportat unii suporteri. E ok să spui ce te doare, dar nu jignești și de familie n-ai cum. Se uită repede, asta e România, se uită repede când faci lucruri bune. Înainte să ajung la autocar, am făcut poze cu suporteri și un suporter în vârstă a venit și mi-a spus: <<Domnule Rednic, nu ripostați că o să se ia de dumneavoastră>>. Cum să înjuri de mamă, de familie, ce legătură are cu jucătorii? După trei etape să te comporți așa, nu e ok. Dar domnul nu era ok și nu ai cum să faci așa ceva”, a mai afirmat Rednic.

Cel puțin pe finalul sezonului trecut, mai ales după victoriile cu Hermannstadt și Mioveni, în play-out, dar și după returului barajului de menținere în SuperLigă, cu Gloria Buzău, „Puriul” a fost aplaudat la scenă deschisă de susținătorii UTA-ei, care i-au scandat și numele. Acum, după trei etape în care echipa a făcut un singur punct din 9 au apărut și contestatari, iar Rednic se arată deranjat în special de limbajul folosit la adresa sa și a jucătorilor.

18 comentarii

  1. Exact, nu ai cum sa faci o echipă în asa timp scurt… dar cine v-a pus sa dati afară 20 de jucători (cu Milosevic și Chindriș, atâția sunt), adică un lot întreg?!?! Ok, dai afară 8-10 jucători, fie vreo 12, dar 20 sunt mulți! Aduci pe ghici, pe vizionari, pe… pana se acomodează, etc și deja ești ca și ultima în clasament, fara victorie/victorii. Mai și asumati-va când faceți asa ceva, nu tot altcineva e de vină…
    Ok, departe de mine gândul sa țin cu înjurăturile/jignirile, nu e normal asa ceva, dar nici sa alungi 20 jucători când ai timp exact o luna pana la începutul campionatului, NICI asa ceva nu e normal NICIODATĂ!

    19
    2
      1. slab management, trebuia sa-i mai tina si sa le mareasca salariile … plus prime pentru play-out in noul sezon

        7
        13
      2. vara trecuta a fost cineva care nu visa la play-off dupa ce a vazut transferurile? sa fim seriosi, pe hartie suna foarte bine lotul … ce a iesit, e partea a doua,

        8
        3
      3. Bag sama ca nu prea sunteti hotarati! Nici pro, nici contra! Daca platesti bilet sau abonament 4 ani sau 20, nu iti da dreptul la nesimtire … ci doar sa urmaresti spectacolul! Nu iti place nu te du! Ca la tv, schimba canalul pe baschet, sah, …. Tin cu UTA din 76, cand la 6 ani am fost prima oara pe stadion! Multi dintre voi nici nu erati „in plan” cand la 3 noaptea porneam spre gara sa ajungem la 6-7 dimineata la Campia Turzii sau Baia Mare ca meciul incepea la 11! Pe vremea aia nu era non-stop, Mac sau saormerii! Si nu-mi permit sa apostrofez baietii sau antrenorul, care, buni, rai, isi fac meseria cum si cat pot! Pt noi, UTA, spiritul conteaza! Atat! Ca noi suntem cei care ducem mai departe nobletea si delicatetea baronului, finetea lui Csala, tupeul de baietandru a lui Domide si a multor altor utisti, sa ma ierte ca nu am loc sa ii mentionez pe toti, despre care un Ubink, Otele, Roger, Cooper, Freitas sau multi altii ca ei, nu stiu nimic! Ce ne poate deosebii pe noi utistii de restul lumii!? Dragostea si respectul, pt club, pt echipa, indiferent de rezultat sau joc, de vremelnicii conducatori ai clubului! Noi trebuie sa multumim echipei pt ca au jucat pt noi, cei din tribune! Si atat! Chiar daca multi dintre noi nu o vom mai vedea vreodata pe UTA CAMPIOANA! Iar copii si nepotii nostrii sa stie ca pt noi toti, fosti, prezenti si viitori, doar UTA conteaza! Cand aparem la tv!? Cand canta si vorbeste galeria! Cand injuram jucatorii! Ce alegeti sa fim!?

        16
        0
      4. Da, maestre, nu visam deloc la play-off. Dacă îți vine să crezi!

        0
        5
  2. Acea sau acele persoane ar fi trebuit identificate de catre club si interzisi la meciurile lui UTA pe intregul sezon.

    11
    7
  3. Ce ati fi vrut sa faca galeria UT-ei dupa 1 punct din 9, dupa ce UTA a deschis scorulin fiecare meci, sa-i pupe pe analfabetii de jucatori ? Nu sunt de acord cu atacuri la familiile jucatorilor sau ale antrenorilor, dar nu s-a vazut nimic in joc.Am dat un gol norocos si puteam primi 5-6.Nu suntem suporteri de rezultat dar atata vrema cat suntem abonati de cel putin 4 ani, si umplem stadionul si cu cumparatorii de bilete , dorim sa vedem si evolutia echipei prin victorii , cel putin acasa.Iar Domnul Rednic, cu toata stima ca si fost reprezentant al Nationalei Romaniei, ca antrenor cu multa experienta in tara si in strainatate, sa nu fie atat de sensibil pentru ca a mai avut experiente de acest fel in care i s-a umplut camara cu de toate. Daca esti antrenor scula faci echipa si din ciurucuri.
    PS : Tare ma tem ca a fost adus la Arad, prin intermediul lui Falca , vorba aia ,belgieni amandoi, prin adoptie ,ca sa ne retrogradeze , ca Rednic n-a venit pe bani putini.Au luat de la jucatori si i-au dat lui.

    4
    14
  4. Rednic lasa ne cu victimizarile astea… mai bine te ai uita ca nu jucati nimic…e treaba voastra sa jucati..nu legati 2 pase..

    5
    13
  5. Am fost acolo dupa meci în zona autocarelor, și m-ai mulți suporteri si-au strigat nemulțumirile când treceau pe acolo. Eu zic că poate să zică fiecare ce vrea din moment ce au fost la meci și au plătit biletul.

    2
    10
  6. Din postarile de mai sus si alte reactii se dovedeste ca fanii UT-ei nu sunt tocmai asa de buni precum sunt laudati, respect celora care sunt fani adevarati, insa multi mai au de invatat….altfel, suntem doar la numar.

    5
    0
    1. Urmaresc comentariile tale Kaiara, te felicit pentru claritatea opiniilor si subscriu la ce spui!
      Este de reflectat bine la comentariul lui Aschiuta!(respect).
      Mi-ar placea si mie, ca suporter, sa ne distingem si sa fim nobili si cavaleri prin modul cum ne sustinem echipa, cum ne comportam cu galeriile adversarilor de joc, cum lasam locul (curat sau nu) dupa ce parasim stadionul si nu in ultimul rand cum ne exprimam.
      Daca pe teren, cei care joaca pentru UTA ajung dupa antrenamentele din timpul saptamanii, atunci noi suporterii, in preajma meciurilor macar sa ne antrenam un comportament fair-play si cavaleresc!

      3
      0
      1. Corect, diferentierea fata de altii se face prin cantitate, insa in primul rand prin calitate. Atunci chiar e o mandrie daca o ai obtinuta.

        2
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button