UTA Arad

Rednic mai anunță transferuri, dar și „divorțuri” premature: „Vor veni mai mult de doi români, transferații care nu au dat randament vor pleca”





Mircea Rednic spunea după meciul pierdut de UTA la Sibiu (1-2) că lucrurile se mișcă cam greu cu privire la campania de întărire a lotului. Față de confruntarea cu Hermannstadt, atrenorul utist ar putea conta doar pe danezul Holst, care ajunge în această seară la Arad și, dacă va fi legitimat la timp, și-ar putea face debutul pe finalul partidei de vineri (ora 18,30), cu Poli Iași.

Rednic: „Nu vreau să facem greșeli”

La conferința de presă de dinaintea disputei cu moldovenii lui Grozavu, Rednic a încercat să fie mai optimist și a anunțat și alte transferuri. „Eu zic că ne mișcăm mai bine. Suntem foarte aproape, am promis încă doi români, vor veni mai mult de doi români. Nu e ușor și nu vreau să facem greșeli. Mai  e o lună din perioada de transferuri, mai mult ca sigur vor apărea jucători”, a spus experimentatul tehnician.

Acesta a dat de înțeles că UTA va încerca să se despartă de unul-doi jucători transferați în această vară, care nu sunt ceea ce au părut pe imaginile video și par să aibă dificultăți de adaptare: „Transferații care nu au dat randament sau nu s-au adaptat vor pleca. Asta e perioada, se știa că așa o să fie, am spus că nu poți să construiești o echipă cât ai bate din palme”.

„Leidsman e Ronaldo la antrenamente, la joc poate are și el emoții”

Cel mai vizat de o despărțire rapidă pare a fi muntenegreanul Roganovic, cu atât mai mult cu cât a venit portughezul Rodrigues pe postul de fundaș dreapta, însă la nevoie poate juca acolo și danezul Holst. Dar, Rednic are ceva semne de întrebare în dreptul lui Kyvon Leidsman. „La antrenamente e Ronaldo, iar la joc…poate are și el emoții că n-a jucat încă titular. A fost în probe, l-am văzut, a acceptat un salariu mic. S-a făcut și combinația, ca și cu Roger la echipa din Ungaria, ca să se ducă la o echipă de Liga a III-a și să devină liber. Îmi place de el la antrenamente, dar nu-mi place ce văd la joc, Dar, nu pot să judec după două meciuri, mai ales că nu a avut un joc complet. Normal că e nevoie de timp, dar se găsesc și lucruri pozitive”, a mai punctat Rednic.

„Freitas – singurul care vorbește la mijlocul terenului”

Brazilianul Freitas a debutat pentru UTA la Sibiu, iar cu Poli Iași ar putea primi și mai multe minute față de cele 8 cu Hermannstadt. „Eu cred că e un câștig. E clar că după două săptămâni nu poți să zici că poate să joace un meci întreg, dar sunt ferm convins că în momentul când va intra va da echilibru. Este un jucător care are tehnică foarte bună, are viziune de joc, e disponibil, vorbește. Spre surprinderea mea, e singurul care la mijlocul terenului vorbește și asta contează”, mai susține antrenorul arădenilor.

3 comentarii

  1. Sper că stadionul va fi plin cu iaşul şi să arătam moldovenilor cum se încurajează echipa la Aead!!! In rest, foarte bine jucătorii, care nu au dat randament, să plece, să vină alţii, mergem pe ochiul profesionist al lui mister Rednic!!! Campionatul abia incepe… Haide UTA!!!

    14
    1
  2. Mi se par corecte afirmatiile lui Rednic. Sa plece cei ce nu dau randament. Sper ca la meciul cu Iasi sa nu mai fim asa naivi in aparare, sa avem o aparare foarte atenta, un mijloc mult mai bataios. Iar daca marcam din nou primii sa si tinem de rezultat.

    13
    0
  3. Rednic face o mare greșeală și va regreta în curând dacă Bruce Nortey va merge împrumutat. Pentru că nu știu de ce nu-i acordă timp de joc cel puțin 15 până la 20 de minute pentru a-și demonstra talentul incredibil, dar îl lăudați în continuare și să-l puneți în picioare în jocuri dificile. El știe să manevreze mingea și să dribleze cu viteză decât toți mijlocașii ofensivi din UTA ATAD. Rednic vă rog să vă faceți bine treaba acasă. Iubesc UTA ARAD ?❤️

    11
    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button