Progresul Pecica

Pecica a rămas în priză pentru Cupă cu un succes în fața Sântanei, Bruce Nortey a ajuns sub comanda lui Stupar!







Între meciurile de Cupă cu Periam și Ineu, Progresul Pecica a disputat și un amical destul de tare. Unirea Sântana e una dintre favoritele la câștigarea titlului județean în noul sezon și i-a pus ceva probleme divizionarei terțe, chiar pe arena „Pădurice”. Însă, succesul i-a aparținut trupei „galben-albastre”, cu scorul de 3-1.


După 17 minute tabela a fost deblocată de Bozian, care l-a lobat elegant pe Csurka de la 20 de metri. După nici 10 minute, a înscris și nigerianul Nasiru, cu capul, după centrarea lui Arsene. Același fundaș de culoare a mai avut o ocazie mare, iar replica Unirii a venit prin situația lui Marc.


Sântana părea că poate reveni în joc în startul reprizei secunde, când Filimon a profitat de eroarea de plasament a lui Gomboș și l-a bătut pe Zamfir. Totuși, căpitanul Arsene a refăcut avantajul de două goluri al formației sale, cu un șut pe jos de la 25 de metri, ce l-a surprins pe Dagău.

Pecicanii s-au bazat și pe Bruce Nortey, mijlocașul ofensiv care – până la urmă – nu e în grațiile lui Rednic, dar Dan Stupar nu i-a avut azi la dispoziție pe frații Bodri (ambii cu probleme medicale), dar nici pe Puie și juniorii din propria pepinieră care au avut un alt meci. „Am continuat evoluțiile bune din această perioadă de pregătire, cu mențiunea că traseele de joc se văd din ce în ce mai bine, echipa stă bine în teren, iar pressingul e tot mai eficient. Suntem în grafic cu procesul de pregătire, sperăm să trecem mai departe în Cupă, mai ales că vom juca acasă. Cei de la Ineu își regazonează terenul și au sugerat să jucăm la Pecica meciul de miercuri. Am fost de acord, am anunțat și Federația, sperăm să facem un meci bun și miercuri și să câștigăm”, spune Cristian Pilan, directorul sportiv al pecicanilor.



Unirea Sântana încheie o săptămână plină, cu trei meciuri de verficare și al doilea eșec la rând cu o divizionară terță arădeană, după 0-4 cu Lipova. „Când am stabilit programul de amicale, mă bazam pe un lot de 18-20 de jucători, dar, din diverse motive, nu pot conta pe toți. În aceste condiții, e greu să ții ritmul în special cu formațiile mai bine pregătite, cu un plus de forță și chiar de calitate, dar rămânem și azi cu un antrenament bun. Încă sunt în căutări cu privire la cel mai bun 11 și formula de joc cu care vom aborda meciurile de campionat”, susține Radu Anca, cel care azi nu i-a avut la dispoziție pe Trabalka, Stanciu, Kozma și Pașca.

Formații:

Pecica: Zamfir Moraru, Wild, Nasiru, Aldan – David, Arsene – Borcea,  Bozian, F. Nortey – B. Nortey. Au mai jucat: Pușcaș – Gomboș, Bălașa, Novac, Răchită, Matyus.

Sântana: Csurka – Bortiș, Calvin, Politic, Paven – Nistor – D. Marc, Martin, Olteanu, Ursoi – Filimon. Au mai jucat: Dagău – Gligor, Savin, Simion, Budiu, Ciontea.

Arbitri: Denis Calnacov – Nicoleta Șușcă, Lucian Sfârâilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button