SocodorȘoimii Lipova

Amical tacticizat între Lipova și CS Socodor, „șoimii” debutează miercuri în Cupă





Terenul din Lipova a găzduit două meciuri în tot atâtea zile. Vineri, s-au întâlnit echipele de Old Boys ale șoimilor și UTA-ei cu ocazia a 100 de ani de fotbal în orașul de pe malul Mureșului, iar azi, elevii lui Cristian Todea și-au măsurat forțele cu cea mai nouă divizionară terță arădeană, CS Socodor.

Pe caniculă, a rezultat un meci destul de închis, cu puține ocazii clare și un rezultat alb: 0-0. Lipovanii au avut o bară prin Gavra, dar și o altă situație prin Șimăndan, în timp ce dincolo Șulea și Câmpan au fost cel mai aproape de gol.

Pentru „șoimi” a fost ultima repetiție înainte de debutul stagional, meciul din turul doi al Cupei României, de la Chișineu Criș. „S-a simțit oboseala după meciul de la Sântana și două zile cu antrenamente fizice. Nu am avut prospețime, am fost greoi în decizii și previzibili pentru Socodor. A fost un antrenament bun, vom întâlni în meciuri oficiale astfel de adversari compacți pentru carei trebuie să avem soluții ca să putem marca. Îmbucurător este că în ultimele două meciuri nu am luat gol. Miercuri, în Cupă, la Crișul, va fi un test important, fiecare echipă arădeană în afară de Ineu sunt în formare ca și noi. Suferă toți la omogenitate și la relațiile de  joc, au fost la toți mai mult antrenamente fizice. Crișul este un adversar obișnuit cu performanțele, ca și noi și e clar că își vor dori și ei să meargă mai departe în Cupă. La nivel de lot, mai avem discuții cu alți jucători, vom vedea dacă vom reuși să îmbunătățim pe posturile unde avem nevoie de experiență. În mare, suntem o echipă tânără și vrem un plus de experiență pentru momentele grele. De exemplu, un jucător ca și Gavra are capacitatea să-și strângă colegii în jurul său”, a menționat Cristian Todea, antrenorul Lipovei.

Socodorul a avut o săptămână normală de pregătire, fără meci amical până azi și echipa a arătat concentrată, decisă să demonstreze că este pe un drum bun. „Am luat prea multe goluri în meciurile amicale și azi mi-am dorit mult și așa am și pregătit meciul să nu scoatem mingea din plasă. Ne-am atins scopul, când o echipă ca Lipova nu-și prea creează ocazii la poarta ta înseamnă că băieții au înțeles ceea ce vreau de la ei și mă aștept să fie la fel de concentrați și în campionat. Am avut și ceva absențe importante, pe Gherheș, Turcuș, Faur, Flueraș, Chiș și Călău și ne-am descurcat bine”, a spus Tiberiu Darazs, antrenorul grupării de lângă graniță.

Formații:

Șoimii: Iliescu – Bickling, Petruț, Bain, Puta – Brad, Jichici, D. Salka, Vlad – Șimăndan, Ciubăncan. Au mai intrat: Buta – Said, Dinu, Bulboacă, Cristiu, Chelea, Gavra, Costea. Antrenor: Cristian Todea

Socodor: Mucha – Ciornei, B. Țoca, Pele, C. Covaci – Mintaș – Șulea, Copil, Al. Lezeu, Pirtea – Câmpan. Au mai jucat: Sârb – Caia, Gavrilaș, Mako. Antrenor: Tiberiu Darazs.

Arbitri: Alexandru Vasi – Mădălin Mada, Roland Iuhas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button