Fotbal judetean

Recolta Apateu a câștigat în premieră Cupa Satelor și dă doi jucători în Liga a 3-a: „Continuăm politica de creștere a copiilor”Terenul din Nădab a găzduit, astăzi, faza finală ediției cu numărul cinci a Cupei Satelor. Competiția implementată de regretatul Adrian Lucaci inclusiv la nivel național a adunat cele mai bune patru echipe ale prezentei ediții, care s-au confruntat după următorul program:


Progresul Nădab – Recolta Apateu 1-1, 1-2 d.p.


Mureșana Mândruloc – Olimpia Bocsig 0-3

Olimpia Bocsig – Prorgesul Nădab 4-1

Mureșana Mândruloc – Recolta Apateu 0-3Recolta Apateu – Olimpia Bocsig 4-0

Progresul Nădab – Mureșana Mândruloc 3-0

Clasament final

  1. Recolta Apateu 3 2 1 0 8-1 7pct.
  2. Olimpia Bocsig 3 2 0 1 7-5 6pct.
  3. Progresul Nădab 3 1 1 1 5-5 4pct.
  4. Mureșana Mândruloc 3 0 0 3 0-9 0pct.

Adrian Dănilă: „Am pornit cu gândul că vom câștiga, după ce anul trecut am fost la un pas”

Așadar, Recolta Apateu câștigă în premieră Cupa Satelor, după „dubla” Nădabului, din 2017 și 2022 și titlurile celor de la  Athletic Vinga (în 2018) și Voința Zărand (în 2019). Apoi, competiția s-a oprit în contextul pandemiei de COVID, iar astăzi Răzvan Cadar a oferit pentru a doua ediție la rând medaliile la această competiție în calitate de președinte al Asociației Județene de Fotbal Arad.

Apateul a jucat și vara trecută în faza finală a Cupei Satelor și a fost la doar două puncte de trofeu. „De la început am pornit cu gândul că vom câștiga, după ce anul trecut am fost la un pas, ne-a egalat Galșa și a luat Nădabul trofeul. Ne-am bazat pe câțiva jucători care au fost plecați în străinătate, iar acum i-am avut pe toți. Am fost convins că valoarea și potențialul echipei se va impune în finală. Avem la Apateu copii talentați, majoritatea sunt sub 20 de ani. Competiția este foarte bună, sunt meciuri cu miză, mai bune ca meciurile amicale. Este o ambiție între sate, un plus pentru AJF că organizează acest turneu unde mai pot să apară jucători noi sau echipe care se înscriu în liga a șasea. Rămânem cu o amintire frumoasă și vrem să continuăm în Liga a 5-a politica de creștere a copiilor. Sunt destui talentați, au plecat acum doi la Cermei, Casian Sas și Călin Botaș. Le mulțumesc tuturor pentru sprijin, primăriei și oamenilor cărora le place sportul, din Apateu și din împrejurimi, dar și băieților pentru efort și că au arătat personalitate, am fost o familie”, a spus Adrian Dănilă, delegatul celor din Apateu.

Lotul câștigătorilor e format din: Casian Sas, Denis Domocoș, Norbert Tulcan, Daniel Lucuța, Andrei Botaș, Mario Mabda, Luis Dănilă, Tiberiu Tripau, Alexandru Vujdeu, Beniamin Bălteanu, Călin Botaș, Cosmin Bondor, Marius Todoca, Octavian Purtan, Denis Mâneran, Darius Vale, Darius Dănilă. 

Premii individuale pentru Sas și Udrescu

Cel mai bun portar a fost desemnat  Casian Sas (Recolta Apateu), dar jucătorul turneului – Raul Udrescu (Olimpia Bocsig). Cei doi se vor duela și la nivelul Ligii a 3-a în Cermei – Ineu.

Arbitrii competiției au fost Ciprian Pătroi, Sebastian Mako, Mădălin Mada și Răzvan Măstăcan, iar observatori AJF,  Andras Mako și Leontin Buda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button