UTA Arad

Valentin Gheorghe – cea mai caldă pistă pentru UTA, Conte sau Bălan au șanse mici să mai ajungă în „alb-roșu”!







Euforic după succesul cu Poli Iași, Mircea Rednic a mai anunțat transferuri ca și perfectate pentru UTA și chiar a spus că cel puțin două dintre ele ar trebui să apară luni la Arad. Antrenamentul de dimineață al „roș-albilor” s-a încheiat fără noutăți de lot.


E clar că utiștii așteaptă răspunsuri, dar „Puriul” a mai triat și el. De exemplu, se vorbea despre venirea în „alb-roșu” al fundașului central, Ibrahima Conte (27 de ani), care s-a despărțit în această vară de Niort, grupare ce a retrogradat din liga a doua în liga a treia franceză. Se pare că mutarea a căzut, cum nici „pista” Claudiu Bălan (29 de ani), fostul atacant al celor de la FC U Craiova, plecat la PAS Giannina, în Grecia, nu mai este foarte caldă. Lui Rednic în place un atacant olandez, dar acesta nu este încântat de o aventură în SuperLigă, chiar dacă arădenii ar fi dispuși să depășească plafonul salarial pentru el.


Wingerii de care a tot vorbit tehnicianul utist sunt Valentin Gheorghe (26 de ani) și Cristian Bărbuț (28 de ani). Primul – rămas și ieri pe bancă în disputa vicecampioanei cu CFR Cluj – ar veni sub formă de împrumut de la FCSB și ar avea garantat un loc în primul „11”, iar al doilea, defintiv de la Hermannstadt și și-ar juca un post de titular cu Dumitrașcu sau Stahl. Probabil, dacă Gheorghe își dă acceptul, transferul lui Bărbuț cade.

În următoarele zile, grecul Stefanos Stroungis află rezultatelor controalelor amănunțite pe care le-a făcut la inimă chiar în țara natală. Dacă acestea sunt în regulă, el va reveni de îndată la Arad și-și va relua pregătirile cu UTA, dar asta nu înseamnă că Rednic nu mai solicită un fundaș central. Experimentatul tehnician s-a gândit la Dorin Codrea (26 de ani, 1,85 metri) de la Concordia Chiajna, doar că acesta e de profesie mijlocaș central și nici nu dă garanții atâta timp cât a evoluat doar în Liga a 2-a, la ACS și ASU Poli și formația ilfoveană, la care activează și acum.

Mâine, de la ora 18, pe „Banatul” din Sânnicolau Mic, UTA dispută primul amical din seria de trei pe care și-o dorește Mircea Rednic în perioada de două săptămâni ce va trece până la meciul de la Craiova. Adversarul „roș-albilor” e Gloria Lunca Teuz Cermei, formație ce a aflat că va continua să joace în Liga a 3-a și și-a reluat pregătirile de doar 15 zile.



FOTO: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES 

3 comentarii

  1. Strategie și profesionalism de doi lei la UTA. Rednic vorbește sa nu tacă ca transfera pe x sau pe y dar la capitolul realizări zero barat. UTA este o echipa neatractiva și prin prisma viitorului cât și financiar. Vin la UTA doar expirații sau care nu își găsesc angajament. Vai de capul nostru.

    19
    14
  2. Ce facem D-le REDNIC ? Unde sunt cele doua transferuri care trebuiau sa apara astazi ? Toti jucatorii au refuzat,nu le convine strategia lui Meszar pe bani mai putini ? Se pare ca, domnul MESZAR trebuie sa pilseze pe bani mai multi pt. a aduce la echipa vreo 4-5 jucatori peste ce are acuma pt. a nu avea probleme in Superliga !!!

    8
    7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button