UTA Arad

UTA dă doi jucători în echipa ideală a LPF după prima victorie stagională!





UTA s-a deblocat la capitolul victorii în sezonul 2023-2024 cu un 1-0 pe teren propriu, cu Poli Iași. A fost un meci dominat la toate capitolele de echipa lui Leo Grozavu, dar Liga Profesionistă de Fotbal a apreciat evoluția a doi fotbaliști arădeni și i-au inclus în echipa etapei.

Portughezul Diogo Rodrigues era chiar la debutul în „alb-roșu” și în SuperLigă și a jucat „ceas” în banda dreaptă a defensivei. A și pus umărul la golul de trei puncte al lui Andrej Fabry, celălalt fotbalist din „11”-le ideal al rundei a patra. Mijlocașul slovac a făcut și el un meci excelent, de sacrificiu, iar Mircea Rednic nu a pierdut ocazia să-l laude.

Însă, motivațiile mot a mot a celor de la revista LPF pentru cei doi nominalizați în echipa etapei au fost următoarele: ”Aflat la debut, s-a remarcat prin cursele sale din banda dreaptă, una dintre ele fiind finalizată cu gol de către arădeni” (Diogo Rodrigues), respectiv „Este un mijlocaş cu glezna fină. A marcat primul gol în SuperLiga României” (Andrej Fabry).

Cei doi jucători ai „Bătrânei Doamne” au intrat într-un prim „11” ideal pregătit de stelistul Elias Charalambous ce arată astfel: L. Popescu (U. Craiova) – D. Rodrigues (UTA), Dawa (FCSB),  D. Henriques (FC U Craiova 1948), Ţicu (Petrolul Ploiești) – Fabry (UTA),  Jair (Petrolul Ploiești), Bauza (FC U Craiova 1948), G. Grozav (Petrolul Ploiești), Compagno (FCSB), D. Andrei (FC Voluntari).

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button