UTA Arad

UTA reia campania de vânzare a abonamentelor, următorul meci de pe teren propriu al arădenilor e cu FCSB!





Au trecut primele patru runde ale ediției 2023-2024 a SuperLigii, dintre care două disputate de UTA pe teren propriu. Benga și colegii săi au avut parte de un stadion plin cu CFR Cluj și aproximativ 8000 de fani alături cu Poli Iași.

Dintre spectatorii meciului cu moldovenii, cam jumătate au intrat cu abonamentul în mână, iar clubul arădean continuă campania de rezervare a locurilor pe întreg sezonul. Iar cum următoarea partidă de acasă se joacă în compania liderului FCSB, peste trei săptămâni, e de așteptat ca susținătorii „Bătrânei Doamne” să fie atrași și mai mult de ideea unui abonament, evitând bătăia pe bilete.

Așadar, astăzi, de la ora 15, reîncepe campania online de vânzare a abonamentelor, pe site-ul uta-arad.ro, la secțiunea ticketing. La arena Francisc Neuman, fanii care doresc să-și achiziționeze abonamente o pot face joi, 17 august, între orele 15:00 și 18:00. În același interval orar, suporterii care au cumpărat abonamente online sunt așteptați pentru a intra în posesia cardurilor de abonați.

Prețuri abonamente sezonul 2023/2024:

Tribuna I ”Coco Dumitrescu” – 800 de lei

Tribuna II ”Gioni Brosovszky” – 600 de lei

Peluza ”Iosif Petschovsky” și Peluza Sud – 400 de lei

Copiii cu vârste cuprinse între 3 și 13 ani au 50% reducere la Tribuna I, Tribuna II și Peluze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button