ACB IneuCrisul Chisineu-CrișCS SocodorGloria Lunca Teuz CermeiLiga a 3-aProgresul PecicaȘoimii Lipova

Două derby-uri arădene în startul ediției 2023-2024 a Ligii a 3-a, la Lipova și Ineu!

Federația Română de Fotbal a stabilit astăzi, 11 august 2023, de la ora 13:00, prin tragerea la sorți care a avut loc la Casa Fotbalului, programul celor zece serii ale noului sezon al campionatului Liga 3, ediția 2023-2024.

În seria a 8-a, care ne intersează prin prisma participării a șase echipe arădene (care ar putea fi 5 dacă retragerea Crișului se confirmă) a rezultat următoarea etapă inaugurală, ce se va disputa pe 25-26 august:

Șoimii Lipova – CS Socodor

Poli Timișoara – Crișul Chișineu Criș

FC Bihor – Peciu Nou

Avântul Periam – Progresul Pecica

ACB Ineu – Gloria Lunca Teuz Cermei

Așadar, avem parte de două derby-uri arădene: Lipova – Socodor (care în amicalul din această vară au remizat, 0-0) și ACB Ineu – Gloria Lunca Teuz Cermei, care s-au întâlnit în turul întâi al Cupei României, cu ineuanii învingători în Țara Sămădăilor, la penalty-uri cu 12-11!

După ultimele informații, e greu de crezut că cei de la Crișul vor începe sezonul, așa că Poli va avea rundă liberă, în timp ce Progresul Pecica se va deplasa la Periam în primul meci pe puncte din acest sezon. În turul întâi al Cupei, trupa lui Dan Stupar și Bogdan Bozian s-a impus chiar la Periam, cu 1-0.

Vom reveni cu programul complet al turului seriei a 8-a a Ligii a III-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button