UTA Arad

Vești bune din Grecia: Stroungis e bine și e așteptat la Arad!







După două săptămâni de antrenamente și debutul pentru UTA, pe finalul meciului cu CFR Cluj, Stefanos Stroungis s-a întors în Grecia pentru controale medicale amănunțite. După o monitorizare Holter, fundașul central a aflat că are probleme cu inima și automat a rămas fără viza medicală.


Mircea Rednic chiar era îngrijorat de situația fotbalistului său, pe care susține că l-ar fi titularizat în deplasarea UTA-ei la Sibiu, cu Hermannstadt. „Stefanos are un program separat, va pleca în Grecia pentru câteva zile să facă ceva teste sau controale la el acasă. Să vedem exact care e situația lui după incidentul care a fost la vizita medicală. El nu a mai avut probleme, am zis că cel mai bine e să aibă și păreri din Grecia”, afirma antrenorul „Bătrânei Doamne”.


Iar veștile ce vin din Grecia sunt bune în ceea ce-l privește pe apărătorul de 25 de ani. Testele au ieșit bine, iar fotbalistul a și făcut un prim antrenament fizic complet joi dimineață. În zilele ce urmează ar trebui să ajungă la Arad și să-și reia pregătirile cu UTA. Probabil, fotbalistul va repeta controalele la inimă și în România înainte de a obține din nou viza medicală. Între timp, arădenii au mai transferat un fundaș central, pe croatul Marko Stolnik, care de azi începe și el pregătirea alături de noii săi colegi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button