Crisul Chisineu-Criș

Aruncă Crișul prosopul înainte de startul Ligii a III-a? Antrenorul Abrudean și jucătorii sunt puși în gardă și – oarecum – resemnați







Clubul Sportiv Crișul Chișineu Criș a căzut la mijloc în lupta politică a principalelor partide din România. Pe pagina PSD Chișineu Criș a apărut o postare prin care se anunță tragerea cortinei la gruparea de pe Crișul Alb și în care sunt acuzați managerii peneliști pentru colapsul ce se prefigurează. La rândul lor, aceștia din urmă, într-un comentariu la respectiva postare, susțin că datoriile invocate (9 milioane de lei) de rivalii politici sunt făcute chiar de conducătorii susținuți de ei în perioada 2016-2020. Cert este că, într-adevăr, Agenția Națională de Administrare Fiscală a găsit nereguli la CS Crișul Chișineu Criș și sfârșitul clubului pare aproape.


Cel mai probabil, peste o săptămână, Consiliul Local Chișineu Criș va vota intrarea în insolvență a entității sportive, iar asta înseamnă că finanțarea din fonduri publice încetează. Cum partea privată nu există la club, automat activitățile sportive nu mai pot fi susținute financiar. Degeaba se încearcă înființarea unui nou club sportiv care să preia activitatea celui vechi, căci formalitățile durează luni bune de zile, iar campionatul Ligii a III-a începe peste două săptămâni și asta înseamnă cheltuieli ce nu pot fi acoperite de nimeni.


Din informațiile noastre, jucătorii și antrenorii grupării de pe Crișul Alb sunt la curent cu situația gravă de la club și, oarecum, resemnați. Probabil, vor trebui să-și caute alte echipe, iar seria a 8-a a Ligii a 3-a va fi descompletată încă din start. În altă ordine de idei, Crișul a părăsit ieri ediția 2023-2024 a Cupei României, după un eșec pe teren propriu, 0-2, cu Șoimii Lipova.

Un comentariu

  1. Vi se pare ciudat? NU. Dupa handbal a venit rindul fotbalului. Din 2020 si pina acum cei ce au condus fotbalul ce au facut? Pretexte pentru cineva care nu iubeste sportul acolo.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button