UTA Arad

Venirea lui Vali Gheorghe la UTA e ca și căzută, FCSB și fotbalistul au pretenții exagerate




Mircea Rednic și-a pus mari speranțe în împrumutul lui Valentin Gheorghe de la FCSB, chiar a anunțat – oarecum – mutarea după meciul cu Poli Iași, fără – însă – a da nume. Iar speranțele au fost întreținute și de declarațiile la cald ale lui Gigi Becali, care, nemulțumit de maniera în care mijlocașul de bandă a intrat în meciul de Conference League cu Nordsjaelland, l-a și invocat pe antrenorul utist: Era din alt film. I-am dat telefon de aseară (n.a. joi seară). Am spus dă-i telefon lui Rednic să-l ia. A fost ultimul lui meci la FCSB”.


Doar că ulterior a ieșit cu o declarație și managerul vicecampioanei care i-a tăiat craca „Bătrânei Doamne” și – probabil – și celorlalte două cluburi (U. Cluj și Petrolul) care și-l doresc pe fotbalistul cotat la 550 de mii de euro de transfermarkt. „Cine plătește poate discuta apoi cu jucătorul. Nu-l dăm împrumut. Nu mai dăm fotbaliști gratis, împrumut, nu se poate. Toată lumea s-a obișnuit să vină să împrumute de la noi și, dacă se poate, să-i folosească pe acei fotbaliști împotriva noastră și să ne și bată“, a declarat Stoica.

Așadar, FCSB va dori să încaseze ceva în schimbul transferului defintiv al lui Gheorghe, probabil 200-300 de mii eruo, condiții în care UTA iese automat din cursă. Mai mult, extrema stânga de 26 de ani și-ar dori un salariu lunar de 14 mii de euro la viitoarea echipă, condiții pe care – din nou – „Bătrâna Doamnă” nu are cum să le îndeplinească.

FOTO: prosport.ro

8 comentarii

  1. Sa mearga in Turcia sa semneze iar pe banii astia. Si vede el cand o sa-i primeasca. Semnaza nu stiu pe unde pe 20.000 euro apoi ajunge sa faca memoriu la FIFA ca nu si-a luat banii de 6 luni. Nu degeaba se zice ca fotbalistii (unii) sunt prostani.

    14
    2
  2. nu e nici o pierdere..sa liciteze altii pentru un jucator care pe nicaieri unde a fost nu a jucat titular..poate-l trimite jiji in uganda unde zice ca -si face academie sa joace acolo la Kampala pe 14 000 ..de silingi..ugandezi..

    citat GIGI BECALI

    ”În Uganda am cumpărat vreo 30 de hectare. Mă gândeam să fac acolo (n.r.- academie), dar e greu, cine se duce antrenor acolo? Știi care e treaba cu ăștia? E sărăcie, îi iei la 14-15 ani și le faci program. 8 ore de somn, 3 ore masă și restul le dai mingea.
    Nici televizor, nici nimic. Când te scoli, începi să pasezi, când mânânci, ții mingea…,,

    NO COMMENT

    POATE sa-l ia si pe keseru cu ei ca si el vrea 1400..

    14
    0
  3. Apropo, pe unde mai e Denis Rusu ala care a fost la UTA ? Poate i-au mai intrat mintile in cap, ca talent avea destul. Poate il re-inventeaza Rednic pe banda stanga !

    5
    14
    1. Denis Rusu e înapoi la Lipova. Mai are 6 luni contract cu CFR. Ma îndoiesc ca CFR va dori sa ii ofere o noua înțelegere. Dar dacă nici la Ungheni unde a fost împrumutat nu s-a impus, nu prea îl văd o soluție pentru noi. Un altul născut talent și mort speranță. Și să luam in calcul și lipsa de caracter de care adat dovada atunci când a ales Clujul.

      20
      0
      1. Eu zic ca cel mai informat despre Denis Rusu este @Lucian…Este o situatie foarte complicata,in care doar acest copil a avut de pierdut dar toti au profitat de el,cu exceptia UTA…Conducerea Lipova,impresari,etc…
        Ar fi cazul sa apara un articol mai complex despre Denis Rusu.
        Si eu am fost contestatar,pana am aflat situatia lui…

        6
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button