UTA Arad

U. Craiova s-a dezlănțuit la Iași în superioritate numerică, oltenii au moral înainte de vizita UTA-ei!




Precedentul și următorul adversar al UTA-ei în SuperLigă s-au duelat sâmbătă seara, în cadrul rundei cu numărul 5. Poli Iași părea că poate produce surpriza în fața Universității Craiova, dar a terminat în genunchi meciul în fața oltenilor: 1-4!


Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Alin Roman, fotbalist trecut și pe la UTA în urmă cu 7 ani, a fost înger și demon pentru moldoveni. Căpitanul lui Leo Grozavu a marcat pentru 1-0 exact înainte de pauză, dintr-o lovitură liberă deviată ușor și de zid, după care a făcut un gest ce l-a costat eliminarea. Roman i-a dat o palmă peste față lui Baiaram și Istvan Kovacs i-a arătat cartonașul roșu, chiar dacă și „galbenul” ajungea pentru a le lăsa pe gazde în 10 oameni.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Iar de aici încolo a fost un monolog al Universității Craiova, care a punctat prin principalii săi jucători ofensivi: J. Markovic 65 („cap” la centrarea lui Vlădoiu), A. Ivan (78, șut plasat după cursa în care a plecat după pasa de efect a lui Mitriță) și chiar Mitriță (90, care a punctat după un „un-doi” cu Ivan) 90. Cireașa pe tort a pus-o Roguljic în cel de-al patrulea minut de prelungire.

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Spre deosebire de primarul din Iași, Leo Grozavu nu a acuzat arbitrajul și a recunoscut că Roman a greșit lăsându-și echipa în inferioritate numerică.„Dacă luăm serios și jucăm la adevărata noastră valoare, nu avem nicio problemă. Dacă nu ne facem treaba, avem probleme, cum a fost în prima repriză, le-am dat spațiu. În a doua repriză s-a văzut o schimbare, am fost mai agresivi, am schimbat viteza, sunt mulțumit. Vă dați seama că nu este ușor să joci împotriva noastră în 10 oameni, puteam să marcăm mai multe goluri. Ăsta este obiectivul (n.r. câștigarea titlului în acest sezon), în fiecare an obiectivul este același, vom lupta în fiecare partidă”, a spus Laurențiu Reghecampf, după succesul de la Iași.

Universitatea Craiova o întâlnește pe UTA vineri, 18 august, de la ora 21,30.

U. Craiova: L. Popescu – Ndong (46 Vlădoiu), Zajkov, Raul Silva (63 Mateiu), N. Bancu – Al. Crețu (63 Roguljic), Baiaram (81 Danciu), Screciu – A. Ivan, Markovic (70 Isfan), Al. Mitriță

Clasament

FOTO: Universitatea Craiova (facebook)

 

26 comentarii

  1. imi imaginez ce scandal ar fi iesit la iasi daca-i furau arbitri ca si pe noi de cand suntem in superliga..daca pentru un cartonas a luat atitudine primarul lor si s-a luat de toti….de arbitri,federatie,liga,GHEBOASA,,….noua ce ar mai trebui sa ne mai faca ca sa protesteze cineva din conducerea orasului?siii,,,,inca ceva…se pare ca pe ISTVAN KOVACS il trimit cand vor sa execute pe cineva..indiferent ca e la centru sau la var,nu prea l-am vazut sa ia decizii favorabile echipelor mici in fazele discutabile,,.,in tara cel putin are o maniera de arbitraj care numai impartiala nu e..si daca cel mai bun arbitru procedeaza asa ce pretentii poti sa ai de la ceilalti?

    8
    0
    1. Eliminarea a fost corectă.
      Primarul Iașiului s-a făcut de râs prin ieșirile alea.
      Una din problemele fotbalului nostru e dată de circarii ăștia, implicarea politicului fiind cea mai mare bubă.

      3
      0
  2. Istvan Koacs de data asta a arbitrat corect. Cartonasul rosu a fost dat foarte corect indiscutabil. Se vede clar pe mai multe reluari cand ala de la Iasi ii da intentionat cu cotul in fata.Apoi meciul s -a schimbat in foarte bine pt. olteni care i-au batut pe ieseni fara probleme. Jucatorii meciului pe teren fiind IVAN si mai ales piticul MITRITA.Nu are el fizic de fotbalist piticul dar este foarte fasnet si foarte tehnic stiind sa accelereze fazele de atac cand trebuie.UTA-ei noastre ii va fi foarte greu la Craiova sa scoata un rezultat bun, vom vedea ce va fi . FORTA UTA Arad !!!

    7
    1
  3. Ma uit si la fundasii astia din supermamaliga asta,ba da sa nu fi in stare sa-i faci marcaj unuia de 1 metru 50,un pic daca te bagi in el il arunci in tribuna.

    8
    0
  4. „Roman i-a dat o palmă peste față lui Baiaram și Istvan Kovacs i-a arătat cartonașul roșu, chiar dacă și „galbenul” ajungea pentru a le lăsa pe gazde în 10 oameni ” ,
    Roman nu a luat cartonas rosu direct , a fost cel de al doilea galben primit

    6
    3
    1. Nu i-a aratat al doilea galben, nu este nicaieri pe video asa ceva, doar comentatorii digi au spus … Kovacs a fluierat fault, s-a dus spre jucatorul cazut sa vada lovitura, a scos carnetelul si toti credeau ca-i da al doilea galben dar i-a dat direct cartonasul rosu pentru lovire cu cotul

      4
      0
      1. Nu e vorba de comentatori , chestia ca toate publicatiile de sport ( GSP , Prosport, DigiSport, FlashScore ) , au dat ca a fost al doilea galben , acum daca toate gresesc imi fac si eu mea culpa

        0
        1
      2. s-au uitat la digi si au auzit ce au spus comentacii de acolo … cauta rezumat video de la orangesport, nu se da al doiela galben ci rosu direct si vei auzi comentatori seriosi acolo care spun si ei foarte clar, rosu direct … in general, recomand orangesport, mai ales la meciurile UTA-ei …

        5
        4
      3. Insemna ca si cei de la la orangesport.ro in loc sa se uite la televiziunea proprie se uita tot la Digi :), uite ce scrie la comentariul meciului :

        „Min 59. Eliminare Iaşi. Roman, marcatorul unicului gol, este trimis mai devreme la vestiare, după ce vede al doilea cartonaş galben” :))

        Acum noi sa fim sanatosi , HAI UTA !

        3
        0
  5. Alin Român declara după meci :

    ,,Nu am apucat să revăd faza. Nu știu dacă a fost sau nu, nu vreau să comentez asta. Nu a fost intenție, am vrut doar să protejez mingea, nu știu ce s-a întâmplat. A venit cu al doilea galben, m-a eliminat și de acolo s-a rupt jocul. „

    0
    1
  6. O fi văzut Alin Roman greșit, maestre. E declarația lui. O fi daltonist, nu a făcut priză cu realitatea de la nervi nu știu ce s-a întâmplat. Daca el ne păcălește, asta e.

    0
    1
    1. Cand i-a aratat al doilea galben, ca pe video nu este? Alin nu stie nici ca l-a lovit cu cotul pe adversar 🙂 Eu asa cred ca a fost … Alin a lovit, jucatorul advers a cazut. Kovacs era la vreo 15 metri, s-a dus spre locul faultului, un craiovean l-a oprit sa ii ceara, probabil, cartonas rosu. Kovacs a ajuns langa cel cazut, a dus mana la galben, a scos si carnetelul dar, probabil, in casca i s-a spus ca a fost lovire intentionata cu cotul si a aratat direct rosu. Nu exista inregistrare cu Kovacs aratand al doilea galben, doar direct rosu. Putem zice fiecare ce vrem dar dovada este doar video, nu ce zice unul si altul. Sa fi uitat Kovacs sa arate al doilea galben?

      1
      1
      1. Tocmai că dovada nu e video. Lipsește momentul in care îi da al doilea galben. Poate.

        0
        2
      2. Parerea mea este ca nu avea cand sa il arate … de la distanta, in afara camerei de filmat? ar trebui sa mai fie si alte camere care sa ne arate arbitrul … de ce comentatorii de la Orange se intreaba … rosu direct? ei erau la meci, ar fi vazut al doilea galben, nu? argumentul meu se bazeaza pe 3 elemente. nu este video cu al doilea galben, comentatorii se intreaba daca e rosu direct si al treilea, Kovacs a venit langa faza, s-a uitat la cel cazur si apoi a aratat rosu, dandusi seama ca a fost lovitura cu cotul si se da rosu fara discutie. Hai ca am facut o dezbatere ca la Craciuneascu 🙂

        1
        0
  7. Eu îl cred pe jucător. Iar el zice așa:

    „N-am apucat să revăd faza, nu știu dacă a fost sau nu. Nu vreau să comentez, nu a fost intenție. Am vrut să protejez, a venit cu al doilea galben și s-a rupt jocul.”

    0
    2
  8. Chestia cu ,,nici nu știe că a lovit cu cotul” e puerilă. Care fotbalist își recunoaște 100% fapta? Așa că, argumentul asta uita-l.

    0
    1
  9. Iar așa scrie pe Orange sport

    Partea secundă a adus un pressing al oltenilor şi un cartonaş roşu pentru căpitanul ieşenilor, Alin Roman, care a primit al doilea galben în minutul 58.

    Sa nu fi fost atenți, sa le fi scăpat?
    Noi sa fim sănătoși, maestre!

    0
    2
  10. Atâta bai sa fie, important e că a fost eliminat. Poate, totuși, contează când se hotărăște sancțiunea.

    0
    2
  11. Frumos meci pe care l-a putut juca echipa Universitatii Craiova. Au facilitat un joc dinamic, care a permis jucatorilor sa exprime cu adevarat abilitatile si capabilitatile lor. Jucatorii s-au facut remarcati cu o evolutie constanta si au punctat la zi cu stilul lor individual, maxinizand sansele de victorie. Bravo Universitatea Craiova pentru victoria de peste sambata seara!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button