UTA Arad

UTA, de la Vali…la Vali: Nu a fost Gheorghe, poate fi Costache?





Rapidul a realizat chiar astăzi poate transferul intern al verii în SuperLigă. Dan Șucu a băgat adânc mâna în buzunar și l-a luat pe Andrei Borza de la Farul pentru 800 de mii de euro. Fotbalist de bandă stânga, internaționalul de tineret scoate – practic – din planurile giuleștenilor câțiva fotbaliști, precum Florin Ștefan (dorit de UTA în vara anului trecut, dar acum e acoperită la fundași stânga cu Abeid și Dumitrașcu), Ștefan Pănoiu, Alexandru Ioniță II și mai ales Valentin Costache.


Ultimii doi sunt și mai ales Costache pot îndeplini rolul de extremă stânga, acolo unde Mircea Rednic a mai cerut neapărat un jucător. UTA tocmai și-a luat gândul de la fecesibistul Vali Gheorghe și vrea să dea atacul la rapidistul Vali Costache, care – de altfel – a rămas pe bancă la meciul cu Petrolul, de duminică.

Și în acest caz, însă, salariul mare al fotbalistului de 25 de ani, pe care Rapidul l-a cumpărat pentru 100 de mii de euro de la CFR Cluj, ar putea fi o problemă pentru „roș-albi”, care au fixat un plafon peste care nu dorește să treacă decât în cazuri speciale. Va fi Costache unul dintre acestea în cazul în care Rapidul acceptă să-l împrumute la Arad?

FOTO: prosport.ro

5 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button